Acasă Magazin Uber adaugă „comfort” pentru călători

Uber adaugă „comfort” pentru călători

-

Experienţele avute la călătoriile cu Uber sunt ceva mai bune decât la folosirea serviciilor tradiţionale de taxi. Posesorii de vehicule care aleg să colaboreze cu serviciile de ride sharing sunt mai bine motivaţi să ofere servicii de calitate. Însă mai sunt şi excepţii, informează go4it.ro

Vehicul neîngrijit, aer condiţionat dat prea încet, sau  şofer cu mai mult chef de vorbă decât ar fi cazul, toate acestea vor putea fi evitate de clienţii Uber bifând înainte de plasarea comenzii câteva preferinţe la noua secţiune Confort.

Uber Black, pentru opțiune

În limita şoferilor disponibili la momentul respectiv, vom putea alege în mod expres o maşină cu mai mult spaţiu pentru picioare, sau se solicită în avans reglarea aerului condiţionat la o temperatură mai joasă. Nu în ultimul rând, putem comunica şoferului în mod discret disponibilitatea pe care o avem (sau nu) pentru a participa la conversaţii cu acesta.

Prezentate deja clienţilor Uber Black, noile opţiuni sunt introduse gradual şi pentru restul clienţilor Uber, la început doar în anumite oraşe din Statele Unite. Totodată, serviciile pot fi oferite doar de şoferi Uber care au primit deja multe impresii pozitive, totalizând un rating minim de 4.85 puncte.

Tarife

Personalizarea călătoriilor Uber prin selectarea nivelului dorit de confort vine cu costuri în plus faţă de tariful standard. Uber nu dezvăluie exact care este marja de profit suplimentar pus la dispoziţia şoferilor foarte disciplinaţi, dar dacă ne luăm după exemplul unei călătorii UberX cu preţ de 23.97 dolari, costul final de 31.16 dolari după folosirea opţiunii Confort recomandă acest capriciu mai degrabă pentru ocazii speciale, decât pentru călătoriile zilnice.

Sursago4it

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Sunt posibile discuţii cu şefii sau oficialii unor instituţii, însă pe tonuri ridicate şi cu multă implicare emoţională. Fiţi prudent şi...