16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrinţul George, lecţii de tenis de la Roger Federer

Prinţul George, lecţii de tenis de la Roger Federer

Prinţul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a luat lecţii de tenis de la Roger Federer, scrie Mediafax.

Părinţii prinţului, ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William, sunt mari iubitori de sport. Cei doi încearcă să le transmită această pasiune şi celor trei copii ai lor, scrie Mediafax.

Ducesa Catherine, în vârstă de 37 de ani, a asistat, joi, la Londra, la două meciuri din turneul de la Wimbledon. Unul dintre acestea a fost cel în care s-au înfruntat Roger Federer şi Lloyd Harris. Ducesa a stat împreună cu jucătoarea de tenis Katie Boulter şi atleta Anne Keothavong.

Potrivit publicaţiei Wimbledon Morning Coffee, ducesa a spus că jucătorul de tenis preferat al micuţului este Roger Federer, cu care a şi jucat tenis.

Federer, prieten cu ducii de Cambridge

Ducii de Cambridge sunt foarte buni prieteni cu campionul mondial şi cu soţia acestuia, Mirka. În 2017, ducesa Catherine i-a cerut antrenorului britanic Sam Richardson sfaturi privind tenisul în cazul copiilor mici. De asemenea, a primit sfaturi în acest sens şi de la Judy Murray. Aceasta este antrenoare şi mama jucătorilor de tenis profesionişti Jamie şi Andy Murray.

În prezent, prinţul George şi sora sa, prinţesa Charlotte, iau lecţii de tenis la Hurlingham Club din Fulham, Londra. De când ducesa de Cambridge s-a căsătorit cu prinţul William, în 2011, aceasta a asistat la turneul de la Wimbledon în fiecare an. Din 2017, ea este şi patroană a Lawn Tennis Association.

Despre Prinţul George

Prințul George de Cambridge (George Alexander Louis – n. 22 iulie 2013, Londra, Regatul Unit) este fiul Prințului William, Duce de Cambridge și al soției acestuia, Catherine, Ducesă de Cambridge, scrie wikipedia. Este primul nepot al Prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său. Are o soră mai mică, Charlotte și un frate mai mic, Louis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS