David Beckham a rămas pentru şase luni fără permisul de conducere după ce a fost filmat folosind telefonul mobil în timp ce conducea, potrivit BBC.
Fostul căpitan al naţionalei Angliei, şi al echipei Manchester United, de 44 de ani, a fost filmat pe 21 noiembrie, că vorbea la telefon în timp ce conducea autoturismul său Bentley pe West End din Londra. şi-a recunoscut vina în acest incident, ce a avut loc în noiembrie anul trecut. El a fost filmat în trafic de către un martor în timp ce folosea telefonul mobil la volan. David Beckham a rămas, de asemenea, fără şase puncte pe permisul de conducere şi a primit o amendă de 750 de lire sterline.
„În loc să privească drept înainte, acordând atenție drumului, el părea că se uită la poală. Martorul spune că inculpatul a operat un dispozitiv portabil la nivelul genunchiului. În acel moment a fost făcută o fotografie.”, a declarat procurorul Matthew Spratt, potrivit PA.
Avocatul lui Beckham, Gerrard Tyrrell, a spus că clientul său nu-și poate aminti incidentul.
„Nu există nici o scuză pentru ceea ce sa întâmplat, dar punctul său de vedere este ca el nu-și poate aminti … el a pledat”, a spus Tyrrell.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.