Acasă Magazin Mesaje de Revelion pentru familie, prieteni, colegi și șefi

Mesaje de Revelion pentru familie, prieteni, colegi și șefi

-

Atunci când nu poţi petrece trecerea dintre ani alături de cei dragi, cea mai bună variantă de a le spune că te gândeşti la ei de Anul Noueste să alegi unul (sau mai multe) dintre mesajele de mai jos, destinate familiei, prietenilor, colegilor şi, de ce nu, şefului.

MESAJE REVELION 2019 PENTRU FAMILIE:

– Tată bun, mamă iubită,

Azi e ziua potrivită

Să vă spun ce vă doresc

Să v-arăt cât vă iubesc.

Vă doresc întâi de toate,

Un an nou cu sănătate,

Voie bună, trai uşor,

Bucurie şi mult spor!

 

– Fie ca noul an să-ţi aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reuşite decât înfrângeri şi mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULŢI ANI!

– Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2019 ! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi ceva fericire ! La mulţi ani!

– La mulţi ani cu veselie,

Sănătate pe vecie,

Casa plină de bucate,

Dragoste pe săturate”.

– Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

– Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

– Să-ţi aducă anul nou tot ce n-ai avut şi îţi doreai! La mulţi ani!

 

 MESAJE REVELION 2019 PENTRU PRIETENI:

– Aho , aho prieteni dragi,

Staţi puţin şi ascultaţi

Mâine anul se-noieşte

(Numele tău!) vă doreşte

Mult belşug şi sănătate

Numai reuşite-n toate

Ce să vă aducă anul?

Norocul să umple carul

Pace şi bucurie

Sănătate şi iubire!

– Vreau ca aceste sărbători să-ţi aducă îndeplinirea tuturor dorinţelor şi îţi doresc o vacanţă plină de pace şi linişte, şi mai ales multă ninsoare, pentru că ştiu cât de mult îţi place. La mulţi ani!

– Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

– Acum când lumea noastră mai creşte cu un an, îţi doresc să primeşti cea mai mare felie de fericire şi noroc cu care să-ţi umpli inima şi casa, azi şi pentru tot restul anului. La Mulţi Ani!!!

– Aho, Aho de anul nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La Mulţi Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi împlinire. La mulţi ani, 2019!

– Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări. Un 2019 excelent!

– Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani!

– Sărbători fericite alături de cei dragi. Noul an să fie presărat de realizări, împliniri şi multă sănătate. La mulţi ani!

– Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată! La mulţi ani!

 

MESAJE REVELION 2019 PENTRU COLEGI:

– Un An Nou Fericit şi nu uita că fericirea ne-o construim singuri, dragostea vine când te aştepţi mai puţin, norocul pândeşte la colţ şi încă ceva: îmi datorezi bani!!! La mulţi ani!

– Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani fericiţi!

– Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2018, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

– La Mulţi Ani fericiţi, cu multă sănătate, lumină şi împliniri şi, mai ales, să ne ajute Dumnezeu în toate!

Un An Nou plin de bucurii!

Cu mult drag, …… (numele tău)!

– Îţi doresc să ai parte de o sărbătoare plină de pace, o petrecere de neuitat şi împlinirea celor mai îndrăzneţe vise pentru anul care vine. La mulţi ani!

– Odată cu venirea noului an, îţi doresc fie ca flacăra din torţa fericirii să ardă lângă sufletul tău, fie ca ploaia de îngeri să vegheze mereu asupra ta, fie ca drumul vieţii să-ţi fie presărat cu petale de trandafiri, fie ca luna şi stelele să aprindă în inima şi sufletul tău doar dragoste şi fericire. LA MULŢI ANI!

– Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

 

MESAJE REVELION 2019 PENTRU ŞEF:

– E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi impliniri! La mulţi ani!

– Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2019 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

– La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

– Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să aveţi mai mulţi fani decât duşmani!

– Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

– Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru dumneavoastră o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!

Sursa: Mediafax.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Mihai Bălaşa şi Rică Neaga au prefaţat partida cu Astra Giurgiu

Universitatea Craiova a susţinut astăzi conferinţa de presă premergătoare întâlnirii cu Astra Giurgiu. La întâlnirea cu reprezentanţii mass-media au fost prezenţi fundaşul...