11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPremiera ultimului film al lui Robert Redford

Premiera ultimului film al lui Robert Redford

Robert Redford, în vârstă de 82 de ani, a jucat în ultimul său film, „The Old Man & the Gun”,  a cărui premieră va avea loc, pe 7 decembrie, în Marea Britanie. Robert Redford anunţa în vara lui 2018 că acesta va fi ultimul lui film.

„Niciodată să nu spui «niciodată», dar am cam ajuns la concluzia că asta este tot pentru mine în ceea ce priveşte actoria şi că voi merge spre pensionare după asta, pentru asta fac de când aveam 21 de ani”, a declarat Robert Redford pentru The New York Post.

„M-am gândit, «Ei bine, până aici!». Şi de ce să nu ieşi din scenă cu ceva vesel şi optimist?!”, a mai susţinut legendarul actor, potrivit Entertainment Weekly.

De-a lungul timpului, începând cu banii primiţi pentru rolul Sundance Kid, Redford a cumpărat o întreagă staţiune de schi pe latura estică a Muntelui Timpanogos, în Utah. Iniţial şi-a numit domeniul Timp Haven, dar ulterior l-a redenumit Sundance. Redford a fondat apoi Institutul Sundance, festivalul, cinematografele, catalogul şi canalul de televiziune omonime, toate dedicate producţiei de film independent şi amplasate în fostul orăşel minier Park City din Utah (la mai puţin de 50 de kilometri de staţiunea cumpărată de actor).

În 2002, Robert Redford a primit un premiu Oscar onorific.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS