Acasă Magazin REŢETA ZILEI: Paste cu brânză, carne de pui și ardei iute

REŢETA ZILEI: Paste cu brânză, carne de pui și ardei iute

-

Ingrediente: 400 g paste, 50 g unt, 25 g făină, 400 g smântână, 125 ml lapte, sare, piper, 200 g brânză răzuită, 200 g carne de pui fâșii, 6 felii bacon, un ardei iute fără semințe.

Mod de preparare

Fierbi pastele postrivit indicațiilor de pe ambalaj. Topești untul într-o cratiță. Pui apoi făina și amesteci timp de 1-2 minute. Torni smântâna și pui sarea și piperul. Aduci la punctul de fierbere amestecând constant, apoi dai focul mai mic și mai lași 5 minute. Adaugi brânza și o lași să se topească, apoi pui pastele scurse de apă, puiul, baconul și ardeiul iute. Dai la cuptor pentru 30 de minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...