Acasă Magazin James Allison şi Tasuku Honju, au primit premiul Nobel pentru Medicină

James Allison şi Tasuku Honju, au primit premiul Nobel pentru Medicină

-

James Allison şi Tasuku Honju au primit premiul Nobel pentru Medicină pentru cercetarea în domeniul tratării cancerului prin imunoterapie.
Anul acesta este pentru prima dată din ultimele şapte decenii şi jumătate când nu se va acorda Premiul Nobel pentru Literatură. Aceasta, ca urmare a a unui scandal sexual izbucnit în cadrul departamentului Academiei care acordă distincţia. Mai exact, soţul unui membru al Academiei, poeta Katarina Forstenson, este vizat de o serie de acuzaţii de agresiune sexuală.
Poeta şi-a dat demisia, iar Academia consideră că nu se mai bucură de suficientă încredere din partea opiniei publice pentru a putea decerna o astfel de onoare. La anul, însă, vor fi anunţaţi doi câştigători ai Premiului Nobel pentru Literatură.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ceață densă pe autostrăzile A1 și A2

Traficul se desfășoară în condiții de ceață densă pe autostrada A1 Sibiu -Deva și pe Autostrada Soarelui, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub...

Dieta prin care putem regla tulburările intestinale

Persoanele care suferă de tulburări intestinale funcţionale, precum sindromul de intestin iritabil (cu diaree, constipaţie), hemoroizi, pot ajunge la îmbunătăţiri vizibile ale...