21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Piept de pui în sos cremos de ciuperci

Reţeta de weekend – Piept de pui în sos cremos de ciuperci

Ingrediente:

3-4 bucăți piept de pui, 3 linguri unt, 1 cățel de usturoi, pisat, 100 g ciuperci, 50 g smântână, 2 linguri făină, 250 ml lapte, pătrunjel tocat, după gust, sare și piper.

Mod de preparare:

Într-un bol, amestecaţi 1 lingură de unt topit cu puțină sare și piper, după gust. Daţi prin amestec bucățile de piept de pui. Le daţi la cuptor timp de 20 de minute, întorcându-le la jumătatea timpului. Căliţi ciupercile, curățate și feliate, într-o tigaie, în restul de unt, împreună cu usturoiul, până se înmoaie. Turnaţi laptele, presăraţi treptat făina și amestecaţi continuu, până obțineţi o compoziție omogenă. Adăugaţi smântâna și puțină apă, dacă este nevoie. Condimentaţi cu sare și piper, după gust.

Menţiuni:

Serviţi pieptul de pui cu sos și pătrunjel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS