Acasă Magazin Programul Colours Cinema Craiova pentru perioada 27 octombrie - 2 noiembrie

Programul Colours Cinema Craiova pentru perioada 27 octombrie – 2 noiembrie

-

Programul Colours Cinema Craiova pentru perioada 27 octombrie – 2 noiembrie:

Happy Death Day / Zi de naștere mortală Avanpremiera
Regia: Christopher Landon
Cu: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine
Gen film: Horror, Mister
Durată: 96 min
Rating: N15   IMDB: 6.7
Filmul urmărește povestea unei tinere care este prinsă într-un cerc vicios al morții și trebuie să rezolve misterul uciderii ei, înainte ca șansele ei să se termine. Tree este cea mai dominantă din anturajul ei, controlând pe cei din jurul ei fără să se apropie prea mult. Lucrurile par să progreseze pentru ea exact așa cum trebuie, până când este ucisă brusc. Cumva, Tree se trezește a doua zi dimineață doar pentru a afla că nu este a doua zi dimineață, ci este din nou ziua în care a fost ucisă.
Luni, Marti, Joi 21:20

 

Beyond Skyline / Dincolo de Orizont Avanpremiera
Regia: Liam O’Donnell
Cu: Frank Grillo, Bojana Novakovic, Iko Uwais, Callan Mulvey, Valentine Payen
Gen film: Acţiune, Aventuri, Horror, SF, Thriller
Durată: 105 min
Rating: N15    IMDB: 6.3
Dupa aparenta victorie a extraterestrilor din prima parte, oamenii au un aliat in randul lor – pe Jared; vine timpul victoriei pentru oameni!
Luni, Marti, Joi 19:15

 

The Little Vampire 3D  / Micul vampir
Regia: Richard Claus, Karsten Kiilerich
Cu: Jim Carter, Rasmus Hardiker, Alice Krige
Gen film: Animaţie
Durată: 83 min
Rating: AG    IMDB: 7.1
Filmul spune povestea unui vampir în vârstă de 13 ani, al cărui clan e amenințat de un vânător notoriu de vampiri. El îl cunoaște pe Tony, un muritor de vârsta lui, care e fascinat de castele vechi, cimitire și… vampiri. Tony îl va ajuta pe Rudolph în aventura plină de acțiune, dar și de umor, în care vor porni pentru a-și învinge redutabilii adversari, și împreună vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni.
Dublat: Vineri pana Joi 14:15

 

Thor: Ragnarok 3D
Regia: Taika Waititi
Cu: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durată: 130 min
Rating: AP12    IMDB: 7.6
Evenimentele au loc imediat după The Avengers: Age of Ultron, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distruga umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.
Vineri pana Joi 18:10; 20:50
Mother! / mama!
Regia: Darren Aronofsky
Cu: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer
Gen film: Dramă, Horror, Mister
Durată: 121 min
Rating: N15    IMDB: 7.6
Relația unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați, care le vor da peste cap existența liniștită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu, scris și regizat de Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), în care îi putem vedea pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer.
Vineri pana Duminica, Miercuri 18:50
Luni, Marti, Joi 16:50

 

The Swan Princess: Royally Undercover / Prințesa Lebădă: Sub acoperire regală
Regia: Richard Rich
Gen film: Animaţie
Durată: 79 min
Rating: AG    IMDB: 4.9
După ce în Regat sosesc niște vizitatori misterioși, prințesa Alise, Lucas și cu prietenii lor pornesc sub acoperire într-o misiune de spionaj ultrasecretă, pentru a vedea cine e de încredere, și cine nu. Vor avea nevoie de abilitățile lor de detectivi super pricepuți, dar și de gadget-uri cool pentru a dezlega misterul regal, și pentru a salva Regatul.
Dublat
Vineri pana Duminica, Miercuri 13:00; 14:40
Luni, Marti, Joi 13:30; 15:10

 

Geostorm 3D – 2D / Geostorm: Pericol Global
Regia: Dean Devlin
Cu: Jeremy Ray Taylor, Gerard Butler, Abbie Cornish, Talitha Bateman, Ed Harris
Gen film: Acţiune, SF
Durată: 109 min
Rating: AP12    IMDB: 5.9
În timp ce un om merge în spațiu ca să împiedice ca sateliții ce controlează clima să creeze o furtună de proporții uriașe, fratele său descoperă un complot de asasinare a președintelui.
3D: Vineri pana Joi 16:00
2D: Vineri pana Duminica, Miercuri 21:10

The Snowman / Omul de zăpadă
Regia: Tomas Alfredson
Cu: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson
Gen film: Crimă, Dramă, Horror, Mister, Thriller
Durată: 125 min
Rating: N15    IMDB: 5.2
Un detectiv-șef al unei unități de elită (Fassbender) investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ. Cu ajutorul unei nou-sosite în echipă (Ferguson), polițistul trebuie să facă legătura între cazuri vechi de câteva decenii și cazul de acum, sperând că va putea să ajungă cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent până la următoarea ninsoare.
Vineri pana Duminica, Miercuri 16:20

 

Happy Family 3D / Familia Monstrulescu
Regia: Holger Tappe
Cu: Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Horror
Durată: 96 min
Rating: AG    IMDB: 5.1
O familie fericită, dar numai la prima vedere. De fapt, mama se luptă cu librăria pe care o deține, și care e în faliment, tatăl, cu șeful tiranic, fiica, o adolescentă aflată la prima iubire, nu e nici ea scutită de neplăceri, iar fiul are de îndurat zile grele la școală din cauza colegilor care îl agresează. Ca și cum nu le era de ajuns, cei patru merg la un bal mascat unde Baba Yaga îi blestemă, așa că familia „fericită” se transformă în familia Monstrulescu. Urmează o cursă de-a latul și de-a lungul lumii, întâlniri cu monștri adevărați, și aventuri monstruos de amuzante, la finalul căreia cei patru vor vedea dacă decid să se întoarcă la viața dinainte, sau au curajul să o ia de la început.
Dublat
Vineri pana Joi 12:20

ȘTIRI VIDEO GdS