16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Vă simțiți un pic mai vulnerabil decât de obicei. Este posibil să fiți îngrădit din cauza deciziilor pe care nu le puteți amâna. Spre sfârşitul zilei, situaţia se va îmbunătăţi considerabil şi veţi petrece clipe excelente în compania partenerului. Banii care vi se datorează vor întârzia. La serviciu se vor ivi tot felul de situaţii, care vă vor obliga la la un efort deosebit.

Taur
Problemele pe care le-ați lăsat nerezolvate sunt acum urgente. Aveți oportunitatea de a vă elibera de stres, dar, de asemenea, și timpul de a realiza cum vă afectează sănătatea aceste situații de stres. La un moment dat, o persoană cu funcţie v-ar putea da un sprijin substanţial. Popularitatea de care vă bucuraţi vă permite să aveţi un cuvânt greu de spus.

Gemeni
Noul nivel de conștientizare vă ajută să vă dați seama că nu sunteți obligat să faceți nimănui favoruri. În acest nou rol, sunteți în stare să vă exprimați nemulțumirea într-o manieră liniștită, calmă. De asemenea, este foarte posibil ca acesta să aibă unele realizări de care vă veţi bucura împreună. Dacă doriţi să plecaţi la drum, mare atenţie, căci aţi putea avea încurcături legate de acte.

Rac
A venit momentul în care să vă afirmați individualitatea și alegerile în viață. Energia planetară vă face să lucrați din greu să vă reconsiderați numărul de obligații pe care le întreprindeți. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan, altfel aţi putea avea parte de neplăceri serioase.

Leu
Chiar dacă viața pare concentrată pe altceva pentru a susține o cauză, acesta ar putea fi momentul pentru a face un salt. Cineva vă va face o surpriză, care se va dovedi a fi dintre cele plăcute. Interesul pentru relaţia cu prietenii şi pentru activităţile sociale în general se va accentua.

Fecioară
Nu lăsați frica sau furia să ia tot ce e mai bun din dumneavoastră. Veți fi împins în prim-plan și poate chiar forțat să luați unele decizii importante în ceea ce privește direcția vieții profesionale. Este un pic prematur să luați măsuri, dar nu prea aveți de ales.

Balanţă
Ideile despre viață trec prin unele schimbări radicale. Nici unul dintre principiile de care ați ținut cont nu se mai aplică. Activităţile intelectuale vă dau ocazia să vă puneţi în vedere inteligenţa şi intuiţia. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi noi va fi nevoie de un efort susţinut pentru a le face faţă.

Scorpion
Entuziasmul sentimental va creşte semnificativ în această perioadă. Timpul liber petrecut în compania fiinţei iubite vă va da ocazia să vă consolidaţi relaţia cu aceasta. Acesta este momentul să luați măsuri. Profitați de orice beneficiu prezentat în ultimele zile. Nu vă fie teamă să modificați ceea ce este deja în vigoare.

Săgetător
Plimbarea prin universul posibilităților la care tineți atât de mult a ajuns la final. Este timpul să vă întoarceți pe pământ și să vă alăturați nouă, restul. Aveți mai multă speranță decât majoritatea oamenilor. Veţi fi cam impulsiv, cam agitat, ceea ce v-ar putea pune în situaţia de a avea neînţelegeri cu superiorii ierarhici.

Capricorn
Puteți da startul unui nou început și sperați să transformați o relație de dragoste existentă. Ziua pe care o aveți la dispoziție vă permite să faceți pași spre acest obiectiv, dar nu fără peripeții. Dacă vreţi să plecaţi la drum, atenţie la acte. În această perioadă sunteţi dornic să vă implicaţi în activităţi noi, iar ocaziile nu vor lipsi.

Vărsător
Există probabilitatea ca inima să vibreze când veți vedea că anumite planuri încep să se realizeze. Veţi avea ocazia să vă lărgiți cercul de prieteni, dar şi să vă consolidați vechile prietenii. Excursiile în afara localităţii vor fi şi ele un bun prilej de distracţie şi relaxare. Reuşiţi să fiţi pe fază atât la serviciu, cât şi acasă, ceea ce vă va aduce aprecierea celor din jur.

Peşti
Ați putea fi în pericolul de a fi influențat de o persoană puternică. Deciziile pe care le luați ar putea avea un impact major asupra viitorului. Este posibil să primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi de mai mult timp sau ca o investiţie mai veche să dea rezultate. Va trebui să rămâneţi peste program la serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS