6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu sunteţi în cele mai bune toane şi se vede că nimic nu vă convine după tonul pe care îl folosiţi cu cei care încearcă să vă intre în graţii. Ei încearcă să fie amabili şi prietenoşi, dar ceea ce primesc e un atac nemeritat. Aveți grijă înainte de a da replica, pentru că, fără să vă daţi seama, aţi putea răni profund un prieten care vă vrea binele.

Taur
Înainte de a judeca pe cineva, gândiţi-vă în ce stare este acesta. Nu cumva atitudinea este prea agresivă? Aveţi în faţă o persoană atât de fragilă, încât trebuie să vă purtaţi cu ea cu tact. Înainte de a deschide gura, analizaţi un pic tonul şi intenţiile pe care vreţi să le transpuneţi în cuvinte. Ajustaţi-vă replicile pentru a nu face pe cineva să sufere mai mult decât e cazul.

Gemeni
Ştiţi că dorinţele se împlinesc, dar nu din senin, ci doar dacă puneţi mâna să le construiţi singur. Deţineţi toate instrumentele necesare în acest sens: şi putere de muncă, şi ambiţie, şi răbdare, şi inspiraţie, deci trebuie doar să alegeţi momentul să daţi startul unui noi proiect care va duce, în final, la altă dorinţă împlinită pe lista dumneavoastră.

Rac
Sunteţi un exemplu de succes în ochii multora. Unii chiar se compară cu dumneavoastră, lucru care poate genera şi invidii. Fiţi conştient de valoarea dumneavoastră, nu fiţi modest şi nici nu vă priviţi cu ochi critic, pentru că aţi ajuns aici prin efort susţinut şi studiu îndelungat. Succesul vă propulsează şi mai sus, pentru că nivelul pe care vă aflaţi poate fi rampă de lansare spre un etaj superior.

Leu
Simţul artistic devine unul dintre criteriile care vă ghidează să faceţi schimbări. Fie că e doar o schimbare de decor sau de atmosferă sau porniţi pe o cale ce implică talent creator, sunteţi pregătit să deschideţi acest drum cu bucurie, pentru că e o dorinţă împlinită. Poate visaţi să vă folosiţi mai mult talentele cu care sunteţi înzestrat, dar, prins într-un angrenaj material, aţi considerat că arta nu vă poate hrăni.

Fecioară
Datorită anturajului foarte tonic în care vă aflaţi, aveţi o zi de mare succes. Vă molipsiţi de buna dispoziţie de la cei din jur şi aveţi o colaborare foarte bună cu toată lumea. Parcă aţi forma o mare familie deoarece fiecare participă trup şi suflet la evenimentele celorlalţi. Poate se iveşte şi o ocazie excelentă de celebrat, pentru că v-aţi adus cu toţii contribuţia la o mare reuşită care acum merită pusă mai mult în valoare.

Balanţă
Sunteţi încurajat să începeţi un proiect nou în carieră, ceva ce v-ar pune foarte bine în valoare spiritul de conducător, inteligenţa, iniţiativa şi curajul. Nu sunteţi singur în acest sens, mai aveţi alături oameni care vă vor stimula cum ştiu ei mai bine, deci lăsaţi-vă influenţat de energia lor pozitivă pentru a merge în direcţia nou deschisă. Totul va evolua foarte bine încât veţi ajunge la rezultate excelente în cel mai scurt timp.

Scorpion
Cariera ajunge într-un punct de apogeu de care sunteţi foarte mândru, ca şi cum aţi obţine un loc fruntaş într-o competiţie sau aţi obţine, după eforturi susţinute, un document ce va sta la baza succesului profesional de acum înainte. Poate sunteţi la finalul unor studii aprofundate şi sunteţi foarte mulţumit de rezultate, şi pentru că aveţi o patalama la mână.

Săgetător
Este o zi fără spor, pentru că tot ce începeţi ajunge repede la un hop greu de trecut. Faceţi un pas mare, dar e urmat de alţi doi paşi mici înapoi, ca atare, la finalul zilei, vă veţi da seama că nu aţi făcut nici un progres, ci aţi bătut pasul pe loc. De fapt, e o lecţie pentru a vă organiza mai bine, deoarece v-aţi avântat prea repede într-o direcţie.

Capricorn
Dacă observaţi la colaboratori că încep să emită condiţii, ar trebui să deschideţi ochii pentru că nu a fost vorba de aşa ceva la începutul înţelegerii. Nu au dreptul să schimbe condiţiile unui contract după ce acesta deja a intrat în vigoare, ca atare un astfel de gest ar putea fi un semnal de alarmă cu privire la adevăratele lor intenţii. Totuşi, înainte de a le spune vreo două, mai bine aţi mai discuta odată cu cărţile pe masă.

Vărsător
Aveţi impresia că încercările de a comunica şi a lua legătura cu unele persoane se soldează cu uşi trântite în nas, cu refuzuri, cu telefoane la care vi se dă ocupat… Nu suferiţi din această cauză şi nu le priviţi ca pe un afront personal. Uneori, cei de care aveţi nevoie nu sunt de găsit, de parcă cineva acolo sus vă blochează anume toate căile către ei, tocmai pentru a vă determina să luaţi singuri decizii, să faceţi schimbările care se impun.

Peşti
Timpul trece lent, dar vă convine de minune acest ritm, pentru că vă ajută în ceea ce vreţi să construiţi. Nu aţi da randament dacă aţi fi presat de timp şi împins de la spate de termene-limită, ca atare e perfect dacă nu vă grăbiţi! Clădiţi totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent ţin mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS