10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți foarte insensibil la problemele celorlalţi şi toată lumea este surprinsă din această cauză. Deşi ceea ce simţiți nu este chiar reconfortant, nu vă învinovăţiți foarte tare. Aveți doar o perioadă care va trece, iar prietenii adevăraţi vă vor înţelege în cele din urmă. De prea mult timp ați tot pus dorinţele şi nevoile celorlalţi mai presus de cele personale.

Taur
Aveți dorinţa să purtați discuţii inteligente, filosofice, dar prietenii s-ar putea să aibă altă părere. Nu vă descurajați, sunt alte locuri în care vă puteți potoli foamea intelectuală. O carte bună vă poate da răspunsurile pe care le căutaţi. Nu vă lăsați entuziasmat de promisiunile pe care le fac ceilalţi şi încercați să priviți lucrurile cu scepticism.

Gemeni
Veți întâmpina o problemă care are nevoie de atenţie, pentru că altfel va deveni şi mai mare. Folosiți-vă de toate calităţile, aveți tot ce vă trebuie pentru a ieşi din situaţiile dificile. În relaţie, s-ar putea să vă confruntaţi cu unele probleme de comunicare. Nu vă pierdeți răbdarea, dați dovadă de diplomaţie şi totul va merge bine.

Rac
Anulați-vă întâlnirile de astăzi şi proiectele la care lucrați. Este o zi pe care trebuie să o dedicați familiei în totalitate. Stați cu cei apropiați, încercați să  analizați mai bine sentimentele, hotărâți-vă cine merită să stea în viaţa dumneavoastră şi cine nu. Poate ați crezut, până acum, că nu puteți sta singur, dar veți fi surprins.

Leu
Vă aşteaptă o zi foarte relaxantă şi plină de lucruri frumoase. Cineva din anturaj este morocănos şi caută ceartă, dar reuşiți să îi ţineți pornirile sub control. Stați departe de oamenii care împrăştie negativitate. Astăzi este o zi în care trebuie să vă bucurați de viaţă. Spre seară, vă veți da seama că o situaţie nu este chiar aşa cum credeați.

Fecioară
Este o zi potrivită să vă asumați riscuri. Încercați ceva ce nu ați mai făcut până acum. Nu trebuie, neapărat, să săriți cu paraşuta. Puteți pur şi simplu să îi spuneți persoanei dragi ce simţiți pentru ea. Nu vă pripiți să îi judecați pe ceilalţi, nu veți şti niciodată ce este cu adevărat în sufletul lor.

Balanţă
Este o zi în care veți ajunge departe dacă veți fi mai subtil. Oamenii din jur simt nevoia să aibă intimitate şi nu vor ca sentimentele lor să fie expuse. Stați departe de subiecte sensibile şi mulţumiți-vă să destindeți atmosfera cu câteva glume bune. Spre seară, implicați-vă într-o activitate care vă stimulează creierul.

Scorpion
Sunteți genul de persoană care iubeşte riscurile, nu are cum să iasă ceva rău din asta. La muncă, vă descurcați mai bine decât oricând, în relaţiile personale, nu aveți motive de îngrijorare, puneți pesimismul deoparte. Dacă sunteți tensionat, faceți o plimbare în aer liber sau implicați-vă într-o activitate care necesită efort fizic.

Săgetător
Aveți foarte multe idei, așa că vă va fi mai greu să vă concentrați pe un singur lucru. Este o zi bună pentru planuri de viitor. Puteți începe să puneți lucrurile în mișcare pentru a ajunge mai aproape de ce vă doriți. În cercul de prieteni, vi se pare că primiți mai puțină atenție decât de obicei. Înainte să îi judecați pe ceilalți, întrebați-vă dacă nu cumva v-ați exclus singur.

Capricorn
Aveți nevoie de mai mult somn, încercați să vă odihniți cel puţin opt ore pe noapte, dacă nu vreți să clacați. Nu vă mai faceți griji pentru partea financiară, în momentul în care vă veți sătura să vă plângeți de milă se vor rezolva. Nu mai faceți compromisuri în relaţii. Nu veți fi niciodată fericit, dacă nu îi spuneți partenerului ce vă deranjează.

Vărsător
Ați fost prins în proiectele de la muncă, încât ați uitat de oamenii dragi. Organizați o întâlnire, pregătiți o seară de jocuri, arătați-le că nu i-ați uitat şi că îi preţuiți. Dacă sunteți într-o relaţie, este important să dați dovadă de mai multă afecţiune. Fiți mai tandru pentru că nimănui nu îi place să îmbrăţişeze un sloi de gheaţă.

Peşti
Sunt mari şanse să supărați pe cineva drag, chiar dacă nu asta este intenţia dumneavoastră. Nevoia de a vă apropia de o persoană care vă place devine evidentă pentru toată lumea. Înainte să mai faceți un pas în această direcţie, asigurați-vă că nu ați primit semnale greşite. Dacă vă înşelați, veți fi cel care va avea de suferit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS