5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Începeți o nouă perioadă cu energie şi optimism. Vă place să vă înconjurați de oameni şi să vă împărtăşiți ideile. Este posibil să vi se propună un nou proiect sau o activitate care să ţină de viaţa personală. Oricum, este vorba de o experienţă de lungă durată. Încercați să vă canalizați atenţia către aspectele ce prezintă influenţă pozitivă asupra dumneavoastră.

Taur
Comunicați cu uşurinţă şi de aceea reuşiți întotdeauna să transmiteţi într-un mod constructiv tot ceea ce simţiți. După o perioadă petrecută împreună cu familia şi cei dragi trebuie să reveniți la realitate şi să vă ocupați de câteva treburi casnice. Cineva s-ar putea să vă ceară ajutorul într-o chestiune personală.

Gemeni
Treaba merge bine la serviciu, vă puteți concentra asupra sarcinilor şi toată lumea este mulţumită de rezultatele dumneavoastră. Aşteptaţi cu nerăbdare vacanţa. Aveți nevoie să vă petreceți mai mult timp cu partenerul de viaţă şi în acelaşi timp să faceți câte ceva şi pentru propria persoană. De exemplu, ar fi bun un masaj relaxant sau o plimbare pe plajă.

Rac
Se anunţă o perioadă plină la serviciu, cu multe şedinţe şi alte întruniri, poate chiar în oraş sau în afara lui. Pregătiți-vă temeinic dacă vi se solicită vreo prezentare, căci este cazul să vă scoateți la lumină calităţile şi să contribuiți cu ideile dumneavoastră. Dacă vă întindeți „antenele“, veți capta nişte informaţii preţioase.

Leu
Sunteți îngrijorat de o problemă care pare ceva mai dificilă decât v-ați imaginat. Ar trebui să vă înfrângeți orgoliul şi să discutaţi cu cineva, să vă informați sau să cereți ajutor. Dieta de detoxifiere pe care ați început-o de curând vă ajută să vă simţiți mult mai bine. În fond, orice are o soluţie pe lumea asta şi nu merită să stați morocănos în loc să vă bucurați de viaţă.

Fecioară
Cautaţi noi modalităţi de distracţie pentru că v-ați cam plictisit de repetatele ieşiri în oraş, prin puburi sau cluburi. Veți fi în centrul atenţiei şi vă bucurați din plin de această postură. Vă place foarte mult compania persoanelor dragi din viaţa dumneavoastră şi de aceea alegeți să petreceți mereu cât mai mult timp cu ele.

Balanţă
Această dimineaţă vă găseşte foarte energic şi optimist. Sunteți preocupat de înfăţişarea fizică şi parcă nu mai epuizați testarea diferitelor produse de întreţinere. În plus, când ajungeți prin magazine vă întoarceți sigur cu o pereche de încălţări sau cu vreun aparat electronic. Sunteți mulţumit totuşi când vă gândiți că nu cumpărați numai pentru dumneavoastră, ci şi pentru persoanele dragi.

Scorpion
Sunteți pus în situaţia de a face o alegere în privinţa unei probleme casnice. Toată lumea pare să-și bage nasul, exprimându-şi părerea chiar şi atunci când nu ați dat nici un semn că ați dori să aflați şi opinia lor. Puteți să-i puneți la punct pe indiscreţi, căci în fond nici dumneavoastră nu interveniți în deciziile lor.

Săgetător
Aveți câteva discuţii acasă, în privinţa timpului pe care vi-l petreceți cu familia. Chiar dacă vă arde numai de glume şi tot ce doriți este să plecați seară de seară cu prietenii, există totuşi persoane importante care vă cer ajutorul. Va trebui să aveți răbdare şi să le ascultaţi un pic. Vă veți simţi mult mai bine după aceea.

Capricorn
Nu puteți să vă dați seama deocamdată cum să abordați o persoană insistentă, care pare să vrea să vă intre pe sub piele. Bunăvoinţa ei vi se pare cam suspectă, mai ales că nu i-ați dat niciodată atenţie. Aşteptați să vedeți ce intenţii are şi dacă este cazul să-i demontați planurile. Va fi descurajată pe vecie să mai încerce ceva în privinţa dumneavoastră.

Vărsător
Aflați atât de multe noutăţi în ultima vreme, încât trebuie neapărat să vă organizați agenda şi să vă programați întâlnirile şi totodată să vă faceți un plan pentru atingerea obiectivelor. În rest, nici un mare eveniment nu pare să bată la uşă. Nu vă întristați. Decât să vă meargă toate prost, mai bine să fie pe aceeaşi linie. Lăsați-vă purtat de val şi de intuiţie!

Peşti
Vă bucurați de momente frumoase în familie şi acest lucru vă face să vă simţiți împlinit. Vă apucați de un nou proiect, poate chiar de o limbă străină, pentru că aveți în faţă un domeniu care vă cere să vă lărgiți neapărat cunoştinţele. Sunteți genul de persoană care se consumă din punct de vedere emoţional şi de aceea încercați să vă detaşați mai mult de persoanele negative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS