5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Planurile tale în legătură cu o afacere s-ar putea să eşueze din cauza ambiţiilor nerealiste şi a exagerării. Dacă analizezi totul cu obiectivitate, vei vedea că proiectele pe care le ai în plan se pot concretiza numai cu răbdare şi cu susţinere din partea unei persoane cu experienţă. Spre seară primeşti vizita unor prieteni de familie, cu care te simţi foarte bine. Profită de acest lucru şi dă la o parte toate problemele, măcar atunci când eşti cu ei.

Taur
Starea de confuzie şi lipsa simţului practic îţi afectează randamentul la locul de muncă, dar şi relaţiile cu prietenii. Evită discuţiile în contradictoriu şi concentrează-te asupra problemelor urgente, care necesită o rezolvare cât mai rapidă. După-amiază te pregăteşti pentru o călătorie în interes personal, în care vei avea de câştigat dacă ai răbdare şi iei lucrurile cu calm. Dacă nu, rişti să îţi faci alte probleme.

Gemeni
Eşti foarte indispus din cauza unor probleme sentimentale şi te refugiezi în muncă, dar acest lucru îţi poate provoca probleme de sănătate. Te sfătuim să îţi propui obiective mai realiste şi să accepţi ajutorul prietenilor pentru că ai mare nevoie de ei. O persoană mai în vârstă te sfătuieşte cum să rezolvi divergenţele cu partenerul de viaţă şi trebuie să o iei în seamă pentru că este foarte posibil să aibă dreptate.

Rac
Se pare că nu ai spor pe plan profesional şi în afaceri, iar acest lucru îţi provoacă foarte mari neplăceri. Nu forţa lucrurile şi ai multă răbdare! În caz contrar, îţi vei irosi energia şi rişti să ai probleme cu sănătatea. Nici intuiţia nu prea te ajută, dar te poţi baza pe sfaturile prietenilor sau ale membrilor familiei. Dacă simţi nevoia de ajutor, vorbeşte cu o persoană în care simţi că ai cea mai mare încredere.

Leu
Nu eşti într-o dispoziţie prea bună, deşi ai multe de făcut la serviciu şi acasă. Ideile şi proiectele tale nu sunt bine primite, iar acest lucru te deprimă. Nu este momentul să insişti. Ai tendinţa să îţi impui punctul de vedere şi să nu ţii cont de părerile celor din jur, chiar dacă sunt mai bune decât ale tale. Fii mai flexibil în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă!

Fecioară
Şeful şi colegii de serviciu îţi reproşează că nu reuşeşti să te încadrezi în programul de lucru şi că nu dai randament. Nici acasă nu eşti tocmai entuziast, spre nemulţumirea familiei, care are mai multe aşteptări de la tine. Încearcă să fii mai atent la problemele celor din jur şi să te procupi mai mult de starea lor. Astăzi este recomandabil să te ocupi de activităţi de rutină.

Balanţă
Dimineaţă s-ar putea să ai un randament scăzut la locul de muncă din cauză că te simţi lipsit de puteri. Îţi recomandăm să amâni deciziile importante şi tranzacţiile financiare. N-ar strica să acorzi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale pentru că partenerul de viaţă are nevoie de tine. Trebuie să comunici mai mult cu partenerul şi să luaţi împreună deciziile importante.

Scorpion
Îţi cam lipseşte simţul practic şi nu este indicat să începi noi activităţi pentru că s-ar putea să fii dezamăgit de puterea de muncă de care dispui. Dacă ai de luat decizii sau de semnat contracte, amână-le pentru mâine, pentru că nu ai starea necesară pentru aceste lucruri. Ai o controversă cu partenerul de viaţă, într-o problemă financiară în care nu reuşiţi să vă puneţi de acord. Nu încerca să îţi impui ideile, pentru că s-ar putea să nu fie cele mai bune!

Săgetător
Eşti în faţa unei dileme care nu îţi dă pace: ori finalizezi o lucrare importantă la locul de muncă, ori te ocupi de o afacere personală, care se anunţă foarte profitabilă. Te sfătuim să temporizezi şi să amâni decizia pentru mâine pentru că în acest fel ai mai mult timp de gândire şi vei putea lua decizia cea mai bună. Speculaţiile financiare sunt contraindicate astăzi.

Capricorn
În prima parte a zilei s-ar putea să fii indispus din cauza unei probleme sentimentale. Trebuie să reuşeşti să o depăşeşti pentru că altfel poţi fi foarte antipatic cu cei din jurul tău. La locul de muncă, reuşeşti să faci faţă tuturor sarcinilor, cu ajutorul unui coleg mai în vârstă. Puterea de muncă de care dispui îţi va da mai multă încredere în tine. Evită speculaţiile de orice fel şi nu te izola de prieteni pentru că tocmai prezenţa lor îţi va putea face bine.

Vărsător
Te sfătuim să fii mai prudent în afirmaţii şi să nu îţi asumi responsabilităţi pe care nu eşti sigur că le poţi îndeplini! După-amiază, relaţiile cu persoana iubită revin pe făgaşul normal, după o perioadă în care au fost cam încordate. Puteţi petrece mult timp împreună şi puteţi face o ieşire romantică. Aceste lucruri vă pot consolida relaţia şi vă vor da mai multă încredere unul în celălalt.

Peşti
Astăzi ai idei confuze şi nerealiste, iar cei din jur nu reuşesc să te înţeleagă. Te sfătuim să nu începi mai multe activităţi în acelaşi timp pentru că nu le vei putea termina cu bine. Rişti să provoci dezamăgiri în rândul celor care au aşteptări din partea ta. Organizează-te foarte bine şi pune la punct neclarităţile. Nu este o zi bună pentru afaceri sau investiţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS