5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Ia te uită!

Cu secole în urmă, mayaşii ne-au lăsat calendarul lor,  care ajungea la final în anul 2012
Cu secole în urmă, mayaşii ne-au lăsat calendarul lor,
care ajungea la final în anul 2012

2012

20.30 – PRO TV

Distribuţia: John Cusack, Thandie Newton, Amanda Peet, Danny Glover, Woody Harrelson
Regia: Roland Emmerich
Film de catastrofă – 2009

Calendarul mayaş ajunge până la sfârşitul celui de-al 13-lea ciclu al său, pe 21 decembrie 2012 – după această dată nu mai urmează nimic. Acest lucru, fireşte, conduce la întrebarea – dacă acest calendar nu mai continuă, ce va urma?
John Cusack interpretează rolul principal al lui Jackson Curtis, un scriitor al cărui devotament faţă de romanul său eşuat-dar-potenţial-genial i-a distrus căsnicia, lăsându-i familia într-o stare de instabilitate. Dar Jackson rămâne un tată loial şi va dovedi că face orice pentru a o salva.
Amanda Peet joacă rolul fostei soţii a lui Jackson, Kate, care păstrează o legătură de prietenie cu Jackson, dar care a obosit să mai concureze cu munca acestuia, încercând în zadar să-i capteze atenţia. Atunci când plăcile tectonice încep să se deplaseze – distrugând L.A.-ul, care se află în calea lor – Jackson şi familia sa vor începe o călătorie terestră şi aeriană în dorinţa disperată de a supravieţui şi de a vedea noua lume. Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 8,8.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS