10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrognoza meteo pentru următoarele trei zile

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Meteorologii anunţă că începând de azi, vremea va fi calduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime între 28 de grade în nordul ţării, în depresiuni şi în dealurile Olteniei şi Munteniei şi 33 de grade în est şi sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, îndeosebi după-amiaza şi seara, dar va mai ploua doar local în zona montană şi pe arii restrânse în vest, sud-vest şi centru, transmite Hotnews.
Mâine va mai ploua pe arii extinse în Banat şi Crişana şi local în Oltenia şi zona de munte. În restul teritoriului vremea va fi în continuare călduroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în Oltenia şi 34 de grade în est şi sud-est.

Vineri, vremea va fi călduroasă în toate zonele de câmpie şi podiş, izolat chiar caniculară în sud-estul ţării, iar temperaturile maxime se vor încadra între 29 de grade în depresiuni, in sudul litoralului şi 35 de grade în Bărăgan şi Dobrogea. Doar trecator vor mai fi ploi slabe în vestul extrem şi în zona de munte, mai ales după-amiaza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS