19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Este bine să acordaţi atenţie copiilor, pentru că au mare nevoie de dumneavoastră. Susţineţi-i moral şi încurajaţi-i să se implice în activităţi care le fac plăcere. Pe plan profesional, este bine să ţintiţi sus, însă nu foarte sus, pentru a nu fi dezamăgit. E posibil să aveţi ieşiri emoţionale la adresa celor pe care încercaţi să îi dominaţi sau pe care încercaţi să-i schimbaţi.

Taur
În dragoste aveţi parte de momente agreabile împreună cu partenerul de viaţă. Nu vă hazardaţi totuşi să faceţi promisiuni pe care nu le puteţi ţine. Financiar, aveţi abilitatea de a vă gestiona bugetul şi de a vă fructifica resursele. Este momentul să vă uitaţi din nou la cărţile de credit şi să vă daţi seama care este situaţia. Reorganizaţi-vă şi căutaţi oferte mai bune.  
   
Gemeni
Este cazul să aveţi o alimentaţie mai echilibrată şi mai sănătoasă, căci aveţi obiceiul să mâncaţi prost sau prea mult. Consultaţi un nutriţionist pentru a vă proteja sănătatea. În dragoste, neînţelegerile cu partenerul de viaţă se rezolvă. Pe plan profesional, este una dintre cele mai ocupate zile ale săptămânii, iar activităţile au ca punct central plecările scurte, telefoanele şi scrisorile.

Rac
Viaţa personală este bulversată de unele evenimente, însă cel mai bine este să aşteptaţi să treacă totul. Dacă dramatizaţi situaţia, nu veţi reuşi să rezolvaţi nimic. Curând însă, lucrurile vor reintra în normal. Simţiţi o legătură psihică puternică pe care o aveţi cu o altă persoană în prezent. Comunicarea este puternică, dar, din păcate, exprimarea sentimentelor va fi dificilă.
   
Leu
Eforturile pe care le-aţi făcut atâta timp încep să dea roade. Situaţiile se deblochează, vi se acordă nişte credite şi găsiţi soluţii pentru problemele personale. Vă pricepeţi să-i faceţi pe cei din jur să se simtă bine în pielea lor, iar entuziasmul şi seninătatea dumneavoastră sunt apreciate. Dorinţa dumneavoastră de a câştiga mai mulţi bani este susţinută de un plan eficient.  
    
Fecioară
Dacă trebuie să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă este indicat să o amânaţi, mai ales dacă ea priveşte copiii. Evitaţi să cheltuiţi mai mult decât vă ţine cureaua şi economisiţi pentru zile grele. Planetele care vă afectează din punct de vedere romantic vă ajută foarte mult în această perioadă. Chiar dacă aveţi oferte de natură sentimentală, vă gândiţi mai mult la treburi lumeşti şi veţi prefera beneficiile financiare în detrimentul celor romantice.

Balanţă
În relaţiile cu cei din jur vă încăpăţânaţi să rezolvaţi situaţii care nu au nici o soluţie, cel puţin pentru moment. Aveţi grijă de bunurile materiale pentru că astăzi există riscul unor pierderi de bani. Vă simţiţi oarecum detaşat emoţional la nivel personal şi cuprins de o doză de idealism, mai mult ca până acum. Ideile contează pentru dumneavoastră astăzi mai mult decât grijile personale.

Scorpion
Este indicat să staţi cât mai departe de frig, căci sunteţi predispus să vă îmbolnăviţi. În relaţiile profesionale, ţineţi-vă departe de persoanele pe care nu le cunoaşteţi suficient de bine. S-ar putea să aveţi o revelaţie în această perioadă. Va trebui, totuşi, să o păstraţi pentru dumneavoastră, fiindcă prietenii nu au cum să vă înţeleagă această reticenţă.

Săgetător
Aveţi un mod complet nou de a privi lucrurile acasă. Vă simţiţi mai senin ca oricând şi priviţi situaţia într-un mod filosofic. Sunteţi plin de şarm şi vă pricepeţi să îi cuceriţi pe cei apropiaţi, astfel încât vă satisfaceţi toate dorinţele. În această perioadă ies la iveală energiile fundamentale de care dispuneţi şi care vă scot în evidenţă pe întreg parcursul lunii.
 
Capricorn
Astrele vă conferă un farmec incomparabil. Ceea ce aveţi de spus ştiţi să spuneţi, folosind exact cuvintele cele mai potrivite, iar cei din jur vă sunt recunoscători pentru tactul şi delicateţea de care daţi dovadă. Obiectivele dumneavoastră trebuie regândite acum, fiindcă circumstanţele se schimbă. Stabiliţi-le în funcţie de cariera dumneavoastră, dar şi de familie. De asemenea, ar fi bine să regândiţi şi situaţia financiară în care vă aflaţi.
    
Vărsător
Astăzi sunt favorizate proiectele de viitor. Dacă jobul actual nu vă oferă satisfacţiile dorite, luaţi iniţiativa şi folosiţi contactele de care dispuneţi. Este un moment bun pentru tranzacţii mobiliare sau pentru pregătiri în vederea unei promovări sau a pensionării. Probabil că nu ştiţi dacă să ajutaţi un prieten sau dacă să îl lăsaţi în pace, din cauza statutului de victimă pe care l-a dobândit.
 
Peşti
Din punct de vedere profesional, nu duceţi lipsă de curaj şi nici de simţul responsabilităţii. Sunteţi gata să vă asumaţi riscuri pentru a rezolva o situaţie care s-a blocat. S-ar putea ca afacerile comerciale să stagneze din motive care nu ţin de dumneavoastră. Se pare că un plan este aproape de realizare, chiar dacă cei la care ţineţi nu vă sprijină. Puteţi chiar să faceţi acest plan să funcţioneze în favoarea şi nu împotriva dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS