29.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCântăreaţa Stella îşi încearcă norocul la "Vocea României"

Cântăreaţa Stella îşi încearcă norocul la „Vocea României”

Sâmbătă, 12 octombrie, de la 20.30, la Pro Tv, pe scena de la „Vocea României” va urca Stella, cântăreaţa deja lansată pe piaţa muzicală din România. Magia de sâmbătă seara a determinat-o să îşi încerce norocul în cadrul audiţiilor pe nevăzute, iar show-ul poate reprezenta o nouă treaptă în cariera sa.
Frumoasa roşcată a colaborat de-a lungul timpului cu trupa Sistem la piesele „Soare” şi „Never” cu DJ Andi, alături de care a scos hit-urile „Happiness” şi „Freedom”, dar şi cu Matteo, pentru piesa „Push it”. Mai mult, aceasta a cântat la Eurovision alături de Sanda Ladoşi ca backing vocal.
Deşi părea să-şi fi câştigat deja locul printre vedetele din muzica romaneasca, artista declara: “Provocarea cea mai mare nu este să ai un hit pe radio, ci să te menţii acolo, lucru care nu s-a mai întâmplat”. Formatul show-ului, experienţa antrenorilor şi faptul că la “Vocea României” o poate vedea o ţară întreagă au motivat-o pe Stella să participe la audiţiile pe nevăzute: “Aici am ocazia să mă arăt oamenilor aşa cum sunt”.
Stella nu va veni singură la “Vocea României”, ci însoţită de iubitul ei. Cei doi cântă împreună într-o trupă de cover-uri, iar el va fi atât susţinătorul Stellei, cât şi concurent.
Cum se va descurca cuplul de artişti şi dacă vor intoarce scaunele antrenorilor vor putea vedea telespectatorii sâmbătă seara, de la 20:30, la “Vocea României”, numai la Pro Tv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS