22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin"Las Fierbinţi" revine la Pro Tv cu cel de-al patrulea sezon

„Las Fierbinţi” revine la Pro Tv cu cel de-al patrulea sezon

Cel mai de succes serial românesc al ultimilor 10 ani revine din 3 octombrie la Pro Tv. În fiecare seară de joi, de la 20.30, fierbinţenii sunt din nou pregătiţi să asigure buna dispoziţie a telespectatorilor Pro Tv. Fie că îl vor vedea pe Celentano (Adrian Vancica) etalându-şi talentul în a face tatuaje, fie că o vor auzi pe Geanina (Anca Dumitra) cântând sau vor afla ce plan are Bobiţă (Mihai Bobonete) cu Aspirina (Mirela oprisor) pentru a se îmbogăţi şi pe cine pune ochii Dalida (Ecaterina Tugulea), telespectatorii Pro Tv au râsul garantat în fiecare seară de joi. 
În noul sezon fiecare personaj din ”Las Fierbinţi” va fi din nou pus în situaţii neaşteptate, astfel că râsul este deja garantat! ”Pot să vă spun că a fost destul de complicat de filmat la un moment dat, tocmai datorită propunerilor scenaristului, care sunt într-un mare fel… E un sezon foarte bun şi o spun aşa, cu mâna pe inima. Nu de puţine ori, în timp ce citeam scenariul episoadelor, m-am trezit zicând: ”Nu cred, nu se poate, vai cum e asta!”. De asta spun că e un sezon foarte bun”, mărturiseşte Costi Diţă, interpretul simpaticului Giani.
La rândul ei, Anca Dumitra mărturiseşte ce o aşteaptă pe Geanina, personajul ei, în noul sezon: „Sezonul patru păstrează traiectoria trasată în cele deja trei sezoane ale serialului. În ce o priveşte pe draga mea Geanina, îndeletnicirile şi preocupările sale devin din ce în ce mai interesante şi mai variate, iar ea nu conteneşte să le întâmpine de fiecare dată, cu aceeaşi uimire şi bucurie caracteristică. Situaţiile sunt proaspete, haioase şi pline de voie bună, ca şi personajele. Peripeţiile ei sunt jucăria mea, de care mă bucur deja de ceva timp şi de care sper să mă mai bucur multă vreme de-acum încolo. Naivitatea este în continuare fruntaşă în cartea sa de vizită, iar păţaniile sale au savoarea obişnuită tocmai datorită acestei deprinderi”.
Şi primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) este din nou pregătit să pună la cale cele mai nebănuite planuri de a-şi atrage foloase, sub pretextul binelui localităţii pe care o pastoreste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS