10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinŞi vedetele plâng câteodată

Şi vedetele plâng câteodată

Un nou sindrom face ravagii printre vedetele de la Hollywood, relatează vanityfair.it

Vedetele din Cetatea Filmului par afectate de un nou sindrom. Indiferent că este vorba de Robert De Niro, Hugh Jackman sau Anne Hataway, tot mai multe celebrităţi nu pierd nici o ocazie de a vărsa o lacrimă în public. Mai mult decât atât, în The Daily Beast, jurnalistul Kevin Fallon vorbeşte chiar de o „expoziţie de lacrimi“. Ultimul care s-a lăsat copleşit de emoţii este unul dintre monştrii sacrii ai marelui ecran, Robert De Niro. În timpul unei emisiuni televizate, în care îşi promova noul film, „Silver Linings Playbook“, pentru care a fost nominalizat la Oscar, actorul nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a fost întrebat dacă se regăseşte în personajul său, un tată care se confruntă cu problemele de sănătate ale fiului, bolnav de bipolarism.
De Niro a spus că înţelege foarte bine prin ce trece personajul său din film, părere împărtăşită şi de regizorul David O. Russell, care a lăsat să se înţeleagă că şi el s-a confruntat cu o situaţie asemănătoare în viaţa reală. De Niro are patru copii, însă nu s-a spus nimic niciodată despre o eventuală problemă de sănătate suferită de vreunul dintre ei. Russell, în schimb, a mărturisit că fiul său a suferit de bipolarism şi că acest film este foarte important pentru el.
„Nu îmi place să fiu emotiv, dar ştiu exact prin ce trece David“, a spus De Niro, moment în care a izbucnit în plâns, vizibil afectat. Regizorul a mărturisit că, atunci când i-a oferit scenariul, Robert De Niro a fost atât de afectat de ceea ce a citit, încât a plâns zece minute. „Am crezut că are febră, însă el avea o reacţie emoţională puternică, a plâns zece minute. El a fost omul care a creat atmosfera pe platouri şi care ne-a inspirat“, a spus regizorul.

Lacrimi de Oscar

De un interviu plin de lacrimi a avut parte şi un alt actor nominalizat la Oscar, Hugh Jackman, în timpul emisiunii „60 minutes“. Actorul a vorbit despre ziua în care mama lui, Grace, l-a abandonat pe el și pe frații lui, pe când avea doar opt ani. „Îmi amintesc dimineața în care a plecat… e ciudat ce lucruri reții. Îmi amintesc că avea un prosop în jurul capului și m-a salutat de plecare, acesta o fi fost felul în care a vrut să-și ia rămas bun. Eu am plecat la școală și, când m-am întors, nu mai era nimeni acasă. În ziua următoare am primit o telegramă din Anglia, cum că mama era acolo. Și asta a fost tot. Nu cred că s-a gândit pentru o secundă că va fi o decizie definitivă. Cred că se gândea: trebuie să plec puțin, dar mă voi întoarce. Tata obișnuia să se roage în fiecare noapte pentru întoarcerea ei“, a povestit actorul, cu lacrimi în ochi.
Lista continuă cu altă actriţă nominalizată la Oscar. Este vorba de Anne Hathaway, care a mărturisit că a izbucnit în lacrimi când şi-a tuns părul pentru rolul Fantine din „Les Miserables“. Mai mult de atât, într-un interviu acordat publicaţiei The Mirror, ea a dezvăluit chiar că gestul a reprezentat cea mai grea decizie din cariera sa. „L-am sunat pe soţul meu. M-am uitat în oglindă şi am zis: «Arăt ca fratele meu homosexual. Sunt Man Hathaway». Mi-am dat însă seama că nu mai pot da înapoi. Noua tunsoare a avut ca efect modificarea identităţii mele. Am ajuns apoi precum o persoană bolnavă, deprimată… plângeam. Eram de neconsolat“, a mai dezvăluit actriţa.
„Acesta se ridică deasupra celor mai dificile lucruri pe care a trebuit să le fac până acum în carieră şi a fost vorba de ceva cu totul neaşteptat. Nu credeam că sunt atât de orgolioasă. Te antrenezi pentru cascadorii, îţi lucrezi vocea pentru cântece… Însă nu era nimic care să mă pregătească pentru asta“, a continuat Hathaway.

Scene emoţionante

Emoţii puternice a trăit şi regizorul Steven Spielberg în timpul filmărilor la pelicula „Lincoln“. Într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, celebrul regizor a dezvăluit că filmările acestei pelicule au fost extrem de emoţionale pentru el: „Daniel Day-Lewis mă face mereu să plâng. Prima dată s-a întâmplat când a ţinut întâia oară discursul despre importanţa abolirii sclaviei şi votarea celui de-al 13-lea amendament“. Regizorul a dezvăluit că s-a ascuns în altă cameră atunci când a început să plângă pentru că nu dorea ca echipa sa de producţie să-l vadă aşa. De asemenea, Spielberg a recunoscut că „Lincoln“ a fost filmul cu cea mai lungă etapă de producţie din întreaga sa carieră de peste 40 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS