22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Fiţi mai moderat. Unii nativi cu greu rezistă să nu se îndrăgostească de cineva astăzi.

Taur
Activităţile extraprofesionale vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi, petrecând clipe excelente în compania partenerului de suflet. Din punct de vedere financiar, situaţia nu vă favorizează. Aţi putea avea o reuşită datorită implicării în activităţi de colaborare. O cunoştinţă mai veche v-ar putea contacta pentru a vă da o informaţie ce se va dovedi în scurt timp foarte utilă.     

Gemeni
Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci veţi primi o sumă de bani de la cineva din imediata apropiere. Este posibil şi să primiţi un cadou de la o rudă apropiată. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi primi sprijinul rudelor. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de suflet.

Rac
Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum v-o doriţi. Mare atenţie în cazul în care v-aţi propus să faceţi cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Dacă vă veţi păstra ceva mai mult timp pentru odihnă, cu siguranţă vă veţi simţi mult mai bine din toate punctele de vedere. Nativii care au avut unele dificultăţi în viaţa de familie îşi regăsesc liniştea.  

Leu
Activităţile practice vă vor ajuta să vă folosiţi în mod eficient energia, ceea ce vă va aduce un plus de încredere, de siguranţă. De asemenea, veţi avea posibilitatea să finalizaţi o lucrare pe care aţi demarat-o cu mai mult timp în urmă, dar acest lucru vă va costa un efort suplimentar. Cheltuielile vor fi destul de mari, dar acest lucru nu vă va crea probleme. Aveţi o viaţă socială intensă, ieşiţi în lume, vă cultivaţi relaţii utile şi frecventaţi diverse medii.

Fecioară
Veţi fi tentat să faceţi unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă complimente sau poate chiar o declaraţie de dragoste. Se anunţă o zi plină de surprize din punct de vedere sentimental. Din fericire, surprizele vor fi dintre cele care vă vor face plăcere. Relaţiile cu persoanele apropiate sunt tandre.

Balanţă
Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil de fapte măreţe. Energia mentală este la limita superioară, dar ar fi cazul să nu vă suprasolicitaţi, deoarece aţi putea avea probleme pe fond nervos. În anturajul apropiat veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a face un efort deosebit. Proiectele făcute împreună cu prietenii se vor bucura de succes.

Scorpion
Mare atenţie, căci aveţi tendinţa de a vă neglija sănătatea, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus. Mai lăsaţi timp şi pentru odihnă şi totul va fi bine. Nu mai sunteţi aşa de vesel şi vă piere până şi cheful de a vă face plăcut celor din jur.     

Săgetător
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, acestea vor putea fi finalizate. Aceste lucruri nu vă stau în fire, astfel încât se poate să fi ajuns într-un moment în care chiar este nevoie să le faceţi.

Capricorn
Inteligenţa vie, spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul prietenilor, dar şi al rudelor apropiate. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă, însă se va găsi cineva care să vă dea o mână de ajutor. Relaţia de cuplu atinge un punct de maximă importanţă. Partenerul va înţelege nevoia dumneavoastră de independenţă.   

Vărsător
Sunteţi cam agitat, neliniştit şi ar fi bine dacă v-aţi găsi ceva mai mult timp pentru activităţi care să vă relaxeze. Implicarea în activităţi practice vă va da posibilitatea să vă fructificaţi la maximum energia de care dispuneţi. Situaţia sentimentală este în ansamblu bună. Timpul liber îl veţi petrece în compania fiinţei iubite şi veţi avea ocazia să mai uitaţi de nemulţumirile din ultimul timp.

Peşti
Încercările de a finaliza o lucrare începută de mai mult timp va fi sprijinită de cei din jur. Aţi putea lua decizii sau aţi putea demara, cu reale şanse de succes, o activitate intelectuală. Ceva bani sau măcar glorie aţi putea câştiga din speculaţii sau participând la jocuri de noroc. Încăpăţânarea nu vă este de nici un folos în această perioadă. Dacă sunteţi obosit sau nervos, încercaţi să vă relaxaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS