5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Plănuiţi o excursie, undeva la munte, pe malul unui lac, împreună cu familia, unde să puteţi pescui în linişte, iar copiii să poată alerga prin poieniţă. Partenerul va fi încântat de ideea dumneavoastră, iar copiii îşi fac deja planuri pentru excursia ce va urma. Vă exprimaţi intens afecţiunea faţă de persoana iubită şi vă doriţi să primiţi aceeaşi atenţie. Aveţi tendinţa să exageraţi în anumite momente. Aveţi tendinţa să vă enervaţi fără motiv, ceea ce va poate pune în situaţii neplăcute.

Taur
Vă aşteaptă o zi încărcată. Dacă nu plecaţi în vizită, există toate şansele să primiţi musafiri. O problemă de sănătate a unui membru apropiat din familie vă îngrijorează şi acest lucru nu vă face să vă simţiţi tocmai bine. Astăzi dispuneţi de multă energie, dar trebuie să vă canalizaţi atenţia cu grijă. Aveţi aşteptări prea mari şi aţi putea da naştere unor conflicte.    

Gemeni
Astăzi veţi participa la un eveniment foarte important din familie. Este posibil să primiţi vestea că aţi intrat în posesia unei moşteniri. Pe plan sentimental este nevoie de mai multă comunicare. Manifestaţi o atracţie puternică pentru o persoană cunoscută recent. Este bine să vă lăsaţi purtat de sentimente, dar luaţi măsuri de precauţie. Puteţi evita divergenţele dacă nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere.

Rac
Faceţi o mulţime de calcule şi planuri pentru a investi nişte bani. Nu este un moment potrivit totuşi pentru a demara o afacere şi nici pentru asocieri. Cereţi părerea partenerului şi poate veţi privi totul cu alţi ochi. Anumite persoane din jur nu vă merită încrederea. Ar trebui să aruncaţi o privire mai atentă înainte să faci confidenţe.  

Leu
Astăzi veţi primi o invitaţie la un eveniment pe care vă va fi greu să o refuzaţi. Chiar dacă nu sunteţi în cea mai bună formă ar fi mai bine să ieşiţi din casă pentru a vă mai destinde. Persoana iubită s-ar putea să vă surprindă astăzi cu un gest frumos. Nu este exclusă o cerere în căsătorie. Vă face plăcere să socializaţi, dar este posibil să întâmpinaţi şi păreri contradictorii. Aveţi grijă la neînţelegerile cu persoanele de acelaşi sex. Dimineaţa sunteţi predispus la exagerări.

Fecioară
Sunteţi destul de agitat din cauza unei probleme de ordin sentimental. Renunţaţi la orgolii pentru că altfel o despărţire este iminentă. Un prieten apropiat vă cere o favoare, dar ar fi mai bine să îl refuzaţi, altfel s-ar putea să ajungeţi să primiţi reproşuri chiar din partea acestuia. V-aţi propus să acordaţi mai multă grijă atunci când formăzi relaţii noi.

Balanţă
Vă faceţi planuri mari în legătură cu o importantă sumă de bani care urmează să vă intre în cont. Nu ar fi rău să investiţi într-o afacere imobiliară, dar înainte de a face acest lucru cereţi sfatul persoanelor avizate şi de încredere. Trataţi cu răceala anumite doleanţe, chiar dacă aţi dori să vă implicaţi. Uneori este mai bine să staţi deoparte. Dimineaţa se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Sunteţi predispus la gafe.

Scorpion
Aveţi o stare de disconfort datorată în primul rând oboselii acumulate. Gândiţi-vă mai bine la un scurt concediu pe care să-l petreceţi în compania persoanei iubite. Aveţi nevoie de odihnă pentru că altfel starea sănătăţii dumneavoastră s-ar putea complica. Aţi putea să primiţi o ofertă atractivă în plan profesional. Trebuie totuşi să luaţi în calcul anumite sacrificii dacă vreţi să acceptaţi schimbul.

Săgetător
Plecaţi într-o deplasare departe de casă. Mare atenţie însă cum circulaţi pentru că sunteţi predispus la accidente. Nu vă lăsaţi copleşit de grijile cauzate de situaţia financiară, pentru că în scurt timp problemele materiale se vor rezolva. Vă riscaţi buna reputaţie pentru a salva pe cineva. Gândiţi-vă de două ori înainte să vă aruncaţi în joc; poate fi prea târziu să daţi înapoi. Ar fi bine să ascultaţi o persoană mai în vârstă din familie, chiar dacă nu va convine ce spune.

Capricorn
Este o zi potrivită pentru distracţie. Pentru a vă simţi în largul dumneavoastră invitaţi câţiva prieteni şi organizaţi o mică petrecere. O astfel de atmosferă vă va face să vă simţiţi în formă. Anumite persoane vor să profite de pe urma dumneavoastră. Aruncaţi o privire mai atentă şi nu mai treceţi cu vederea, chiar dacă sunt implicaţi membri ai familiei.         

Vărsător
Astăzi veţi primi vizita unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Nu este exclus ca datorită acesteia să luaţi hotărârea de a pleca în străinătate şi de a vă stabili acolo. Încercaţi să cântăriţi deciziile foarte raţional. Aveţi planuri măreţe pentru această zi, dar va trebui să vă gândiţi şi la soluţii de rezervă. O să întâmpinaţi evenimente neprevăzute. Încercaţi să vă detaşaţi!

Peşti
Sunteţi epuizat după ziua de ieri. Încercaţi să vă recăpătaţi forţele pentru că urmează o perioadă la fel de agitată. Persoana iubită este lângă dumneavoastră şi vă susţine. Cineva vă provoacă să reacţionaţi agresiv, însă ar fi bine să nu răspundeţi cu aceeaşi monedă. Trataţi cu răbdare şi calm situaţia. Ar fi bine să vă relaxaţi. Dacă vi se oferă ocazia să ieşiţi în aer liber împreună cu persoana iubită, nu ezitaţi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS