5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Primiţi veşti nu foarte plăcute din partea superiorilor, care sunt nemulţumiţi de activitatea dumneavoastră. Un proiect pe care l-aţi avut de finalizat la sfârşitul săptămânii trecute este incomplet sau are anumite greşeli. Concentraţi-vă pentru că aveţi abilitatea să rezolvaţi totul într-o singură zi. Activitatea dumneavoastră va da randament şi totul va intra pe un făgaş de normalitate. Încercaţi să vă echilibraţi bugetul.

Taur
Duceţi-vă la un salon şi faceţi o schimbare de look sau înnoiţi-vă garderoba. Aveţi nevoie de o schimbare, aveţi nevoie să vă ocupaţi timpul şi cu altceva decât cu munca. Scoateţi-vă partenerul în oraş sau bucuraţi-vă de o seară alături de prieteni! Nu prea aveţi chef de muncă, aşa că nu trebuie să începeţi nici o activitate pentru că nu o veţi finaliza. Cel mai bine ar fi să vă luaţi o zi liberă pentru a vă încărca bateriile.   

Gemeni
Fiţi perseverent! Acesta este cuvântul de bază al zilei – perseverenţa – pentru că trebuie să îndepliniţi foarte multe task-uri într-un timp foarte scurt. Seara încercaţi să vă relaxaţi la un film sau în oraş cu cei dragi. Ar fi cazul să deveniţi mai înţelegător, pentru că tensiunile persistă între dumneavoastră şi copii. Sunteţi irascibil şi gata să faceţi o criză. La serviciu au loc schimbări, însă vă adaptaţi bine situaţiei.
 
Rac
Partenerul s-ar putea să nu respecte o promisiune pe care v-a făcut-o de curând, iar dumneavoastră să fiţi dezamăgit din această cauză. Ascultaţi explicaţia pe care v-o va da acesta şi, dacă vi se pare că nu este justificată, încercaţi totuşi să nu îi reproşati nimic. Cu siguranţă că se va revanşa faţă de dumneavoastră cât mai curând posibil. Fiţi vigilent la locul de muncă.         

Leu
Chiar dacă astăzi veţi fi puţin mai irascibil, încercaţi să nu vă vărsaţi nervii pe partenerul de cuplu, care nu are nici o vină pentru faptul că dumneavoastră sunteţi indispus sau vă confruntaţi cu o problemă. Dacă îi veţi povesti cu calm despre ce este vorba, vă veţi simţi mult mai bine, iar el va încerca să vă ajute. Este bine să vă înfrânaţi impulsivitatea. Dacă faceţi sport, efortul depus ar trebui să fie unul destul de mic.

Fecioară
S-ar putea ca partenerul să vă ascundă unele lucruri pentru că ştie că nu veţi fi de acord cu acestea. Vă veţi da seama că nu este sincer şi veţi descoperi despre ce este vorba, însă nu veţi reacţiona aşa cum credea, ci veţi înţelege perfect situaţia. Sunteţi decis să amelioraţi situaţia financiară. Chiar dacă dificultăţile persistă, continuaţi să vă îndreptaţi către ţelul propus.  

Balanţă
Este o zi în care vi se pare că partenerul nu vă înţelege şi se gândeşte numai la el şi la problemele lui. Chiar dacă acesta va părea mai distant faţă de dumneavoastră, nu trebuie să vă gândiţi la ce este mai rău şi nici să îi reproşaţi faptul că este indiferent. Este posibil ca el să fie ocupat cu unele treburi urgente, dar va încerca în mod sigur să vă ajute şi pe dumneavoastră. Vă puteţi oferi nişte cadouri, dacă nu depăşiţi limitele.

Scorpion

Dumneavoastră şi partenerul s-ar putea să fiţi preocupați de unele probleme legate de locuinţă şi acest lucru vă face să fiţi mai distanţi unul faţă de celălalt. Chiar dacă aceste probleme vă macină şi vă stresează, încercaţi să vă detaşaţi de ele şi să vă bucuraţi mai mult de clipele petrecute împreună. Până la urmă, situaţia se va rezolva de la sine, cu condiţia ca voi să fiţi cât mai uniţi.        

Săgetător
În plan sentimental vă bucuraţi de multă înţelegere şi afecţiune din partea persoanei iubite, dar veţi avea senzaţia că tot mai lipseşte ceva. Poate că ar trebui să scăpaţi de monotonie şi să faceţi ceva inedit sau să încercaţi să renunţaţi la activităţile care vă ocupă prea mult timp şi nu vă permit să staţi împreună. Dacă aveţi probleme cu banii, aţi putea să cereţi sprijinul unor persoane din anturaj.
 
Capricorn
Astăzi s-ar putea să discutaţi cu o persoană din trecutul dumneavoastră, cu care aţi avut unele conflicte, şi să încercaţi să clarificaţi lucrurile, însă nu vă simţiţi obligat să îi daţi prea multe explicaţii. Nu trebuie să vă consideraţi vinovat faţă de aceasta. Dacă preferaţi să evitaţi să mai deschideţi acest subiect, atunci lăsaţi totul aşa cum este şi nu mai încercaţi să răscoliţi amintirile neplăcute.   

Vărsător
Dumneavoastră şi persoana iubită sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi vă înţelegeţi perfect astăzi. Veţi fi extrem de fericit să descoperiţi că partenerul va face în mod anticipat unele lucruri, fără ca dumneavoastră să îi daţi vreo indicaţie în acest sens. Comunicaţi foarte bine şi totul vă iese aşa cum vă doriţi. Există unele schimbări la locul de muncă, unele programate de ceva vreme, altele neprevăzute.   

Peşti
Dacă vi se pare că persoana iubită este puţin cam abătută şi nu are chef de nimic, nu mai staţi pe gânduri şi aflaţi cât mai repede de ce este supărată. Chiar dacă nu o puteţi ajuta, încercaţi măcar să o ascultaţi şi să îi oferiţi un sfat. Nu vă lăsaţi antrenat în nici o formă de speculaţie sau joc. Contrar obiceiurilor dumneavoastră, sunteţi înclinat să vă asumaţi riscuri inutile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS