17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. Atât colaboratorii, cât şi partenerul de viaţă şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu stilul dumneavoastră autoritar. Cineva care nu prea vă iubeşte încearcă să vă bruieze iniţiativele; nu va fi perseverent, aşa că lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Fiţi atent la sănătate, deoarece din această direcţie ar putea apărea neplăceri. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult alături de familie.

Taur
Este posibil să aveţi unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri. Superficialitatea de care daţi dovadă adesea vă poate încurca serios toate planurile. Calităţile dumneavoastră intelectuale vor ieşi în evidenţă, dar pentru a avea şi succes ar fi bine să vă asociaţi cu o cunoştinţă de încredere. N-ar fi exclus să vi se propună o investiţie de mari dimensiuni.   

Gemeni
Sunteţi nemulţumit că lumea nu vă împărtăşeşte părerile, deşi dumneavoastră aveţi idei excelente de a câştiga mai mulţi bani. Vă pândeşte chiar o criză de personalitate, care v-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu multă lume. Încercaţi să fiţi mai calm, gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Unul dintre proiectele dumneavoastră mai vechi ar putea prinde contur.
 
Rac
Aveţi spor în ceea ce priveşte activităţile gospodăreşti; aşa că vă va mai rămâne timp şi pentru ceva distracţie. Prezenţa dumneavoastră fermecătoare nu va trece neobservată. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea parte de un dialog cu superiorii ierarhici. În plan financiar cineva încearcă să vă pună beţe-n roate.

Leu
Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi, dar trebuie să vă verificaţi cu atenţie mijlocul de transport. Dacă aveaţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde cu condiţia să daţi dovadă de calm şi răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat; încercaţi să mai trageţi de timp. Eventual sfătuiţi-vă cu un prieten.    

Fecioară
Vi se va face o propunere de colaborare pe care ar fi bine să o analizaţi cu atenţie. Este adevărat că v-ar putea aduce ceva câştiguri, dar trebie să ţineţi cont şi de riscurile pe care le implică. Partenerul de viaţă va avea parte de un câştig suplimentar. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales în a doua parte a zilei. Sunteţi epuizat fizic şi de aceea s-ar putea să nu prea aveţi chef de treabă.  

Balanţă
Este posibil să faceţi unele schimbări pe care le aveaţi în plan de mai mult timp. De asemenea, aţi putea duce negocieri în care veţi da dovadă de inspiraţie. Starea sănătăţii dumneavoastră se va îmbunătăţi în această perioadă. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, eforturile pe care le veţi face vor fi apreciate la scenă deschisă. Persoana iubită vă este alături în tot ce întreprindeţi.   

Scorpion
În această zi ar fi bine să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii dumneavoastră; neglijenţele v-ar putea costa mult într-un viitor nu prea îndepărtat. În plan financiar este foarte posibil să aveţi o bucurie. Veţi primi o sumă de bani pe care aţi putea-o utiliza pentru a vă satisface un moft sau poate veţi avea un câştig oarecum neaşteptat. Nu este cazul să vă implicaţi în mai multe activităţi odată, pentru că s-ar putea să nu finalizaţi nici una.       

Săgetător
Este o zi bună pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine v-ar putea da ocazia să vă înnoiţi garderoba şi implicit să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu prietenii va fi pusă la încercare din cauza unei vorbe spusă la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile, ci mai bine lăsaţi timpul să spună ultimul cuvânt. Aveţi nevoie de o perioadă de respiro, pentru a vă pune ideile în ordine.  

Capricorn
Vi s-au pregătit nişte bani sau poate un cadou, de care vă veţi bucura enorm. Relaţia cu persoana iubită are şanse de a se îmbunătăţi cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Veţi avea parte de un eveniment căruia nu vă va fi uşor să-i faceţi faţă, dar până la urmă vă veţi descurca. În general, relația cu străinătatea vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment.     

Vărsător
În anturajul apropiat este posibil să apară discuţii în contradictoriu şi ar fi bine să nu intraţi în polemici. În gospodărie aţi cam rămas în urmă cu activităţile; în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei. În plan financiar aţi putea avea o reuşită. N-ar fi exclus nici să primiţi o sumă de bani de la o rudă apropiată. Vă pregătiţi să întâmpinaţi noul an cu idei noi.

Peşti
Aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse şi asta v-ar putea obosi peste măsură. Ar fi de dorit să fiţi cât se poate de prudent şi să evitaţi să vă asumaţi responsabilităţi prea mari. Fără să refuzaţi nimic, încercaţi să trageţi de timp câteva zile. Acasă s-ar putea deteriora câte ceva, dar nu este cazul să vă enervaţi. Dacă aţi avea mai multă înţelegere pentru cei din jur, ar fi mai bine pentru toată lumea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS