14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinElectroputere Parc, din nou în sufletul Craiovei

Electroputere Parc, din nou în sufletul Craiovei

Electroputere Parc devine din 17 noiembrie principalul punct de atracție al Craiovei, un shopping center mult așteptat, dezvoltat pentru a oferi craiovenilor și celor din împrejurimi cele mai frumoase experiențe de shopping și entertainment.

 

Cele peste 50 de magazine deschise în galeriile comerciale din Electroputere Parc, pe o suprafață de peste 60.000 mp, vor pune la dispoziția craiovenilor peste 200 de branduri internaționale, majoritatea aduse în premieră la Craiova. Alte zeci de magazine urmează a fi deschise în perioada următoare.

 

Cel mai modern centru comercial deschis în Oltenia își propune să devină, din 17 noiembrie, destinația ideală pentru cumpărături, distracție, relaxare și afaceri.

 

Vizitatorii vor avea la dispoziție colecții de haine ale unor celebri creatori români și străini, cosmetice, parfumuri, bijuterii, ceasuri şi accesorii. De asemenea, în magazine de specialitate vor găsi colecţii unice de încălţăminte precum şi sortimente la modă de lenjerie. Magazinele de decoraţiuni interioare, de computere, de accesorii IT şi de telefonie mobilă sunt şi ele prezente în Electroputere Parc.

 

Zona de food va oferi mâncăruri delicioase în toate varietăţile de bucătării internaţionale pentru cele mai rafinate gusturi, în timp ce după cumpărături, vă veți putea relaxa cu o cafea savurată în spații special amenajate.

 

În fiecare lună vor fi organizate evenimente interactive pentru clienții magazinului, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici şi vor exista numeroase oportunităţi de distracţie şi de petrecere a timpului liber. Vă aşteptăm să descoperim împreună shoppingul la nivel înalt, evenimentele, ofertele şi promoţiile retailerilor prezenţi la Electroputere Parc!

 

K&S Electric Power Point – dezvoltatorul Electroputere Parc este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și investitori în centre comerciale de mari dimensiuni din România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

47 COMENTARII