10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIubiri pe platourile de filmare

Iubiri pe platourile de filmare

Multe dintre cuplurile de la Hollywood s-au format pe platourile de filmare, orele petrecute în faţa camerelor fiind de bun augur pentru amorezi

Năbădăiosul Cupidon îşi face deseori simţită prezenţa pe platourile de filmare ale marilor producţii hollywoodiene, care au fost scena unora dintre cele mai frumoase poveşti de iubire din Cetatea Filmului. Un exemplu elocvent este cuplul format din Rachel Weisz şi Daniel Craig, care s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor pentru thrillerul „Dream House“. La sfârşitul anului trecut, ambii actori s-au despărţit de partenerii lor de viaţă – Rachel Weisz, de regizorul american Darren Aronofsky, cu care are un fiu, Henry Chance, de patru ani, iar Daniel Craig, de producătoarea de film Satsuki Mitchell. Cei doi actori s-au căsătorit în această vară, la New York, în cadrul unei ceremonii intime, la care au participat doar patru persoane.
Meg Ryan şi Russel Crowe s-au cunoscut pe platourile de filmare a peliculei „Proof of Life“ şi au fost inseparabili o perioadă. Mai mult chiar, au existat voci care au afirmat că Russel a fost motivul divorţului dintre actriţă şi Dennis Quaid. Meg Ryan a mărturisit însă că la acel moment pur şi simplu nu era pregătită pentru o relaţie de lungă durată.
Unul dintre cuplurile legendare din istoria cinematografiei, cel format din Liz Taylor şi Richard Burton, s-a format tot pe platourile de filmare. Cei doi actori s-au întâlnit în timpul filmărilor peliculei „Cleopatra“, în 1963, şi s-au căsătorit în acelaşi an.
Cuplul a fost căsătorit de două ori, dar în cele din urmă a divorţat definitiv în 1976. Burton a murit în 1984, iar actrița a recunoscut că niciodată nu a încetat să-l iubească.

Cupluri celebre

Lista cuplurile celebre formate pe platourile de filmare continuă cu Ben Affleck şi Jennifer Garner. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor la pelicula „Daredevil“ şi din 2004 sunt inseparabili. Cei doi au împreună două fetiţe, iar acum aşteaptă sosirea pe lume a celui de-al treilea moştenitor.
Spre surprinderea multora, alt cuplu care şi-a continuat povestea de iubire dincolo de platourile de filmare este cel format din Freida Pinto şi Dev Patel, protagoniştii din „Slumdog Millionaire“. Frumoasa Freida a mărturisit că este îndrăgostită până peste urechi de partenerul său de filmări, Dev.
O altă actriţă care şi-a cunoscut alesul în timpul filmărilor unei pelicule este Julia Roberts. Aceasta s-a îndrăgostit de cameramanul Daniel Modier, în timpul filmărilor la pelicula „The Mexican“, iar în 2002 şi-au oficializat relaţia în faţa ofiţerului de stare civilă.
Unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood este cel format din Tom Hanks şi Rita Wilson. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a serialului „Henry şi Kip“ şi sunt împreună de peste 20 de ani.
La fel de norocoasă a fost şi frumoasa Jessica Alba, care şi-a cunoscut viitorul soţ, pe producătorul Cash Warren, pe platourile de filmare ale peliculei „Fantastic Four“. Între timp, cei doi au devenit părinţii a două fetiţe.
Poveştile de iubire hollywodiene continuă cu cuplul format din Javier Bardem şi Penelope Cruz. Cei doi s-au întâlnit prima dată pe platourile de filmare a peliculei „Jamón, jamón“, însă scânteia s-a aprins câţiva ani mai târziu, în timpul filmărilor la pelicula „Vicky, Christina, Barcelona“, în regia lui Woody Allen.
Nu trebuie uitat nici mediatizatul cuplu format din Brad Pitt şi Angelina Jolie. Cei doi s-au cunoscut în 2005, pe platourile de filmare a peliculei „Mr. & Mrs. Smith“. În acea perioadă, actorul era căsătorit cu colega sa de breaslă, Jennifer Aniston.
 
Flirturi în faţa camerei

Multe cupluri formate pe platourile de filmare nu au reuşit însă să reziste prea mult timp. Este cazul actorilor Jennifer Aniston şi Vince Vaughn. Cei doi s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit unul de celălalt în 2006, pe când turnau pelicula „Despărţiţi, dar împreună“ („The Break-Up“) şi la scurt timp s-au logodit. Cu ocazia logodnei, Vince Vaughn i-a oferit iubitei sale un inel cu diamant în valoare de 500.000 de dolari. Relaţia însă nu a rezistat, iar cei doi actori şi-au spus adio după doar un an.
O altă poveste de iubire „pigmentată“ cu numeroase despărţiri, dar şi dovezi nebuneşti de iubire este cea dintre Owen Wilson şi Kate Hudson. Din 2006, de când s-au cunoscut, cei doi au trecut prin mai multe despărţiri şi împăcări. Ultima oară s-au despărţit pentru că Hudson nu dorea să se implice într-o relaţie stabilă în acel moment. La un moment dat, au apărut informaţii conform cărora Wilson şi Hudson ar fi urmat să se căsătorească. Din păcate, însă, celor doi nu le-a fost scris, se pare, să rămână împreună. În prezent, Kate are o relaţie cu solistul formaţiei Muse, Matthew Bellamy.
O relaţie amoroasă la fel de pătimaşă este şi cea dintre actorul Shia LaBeouf şi colega sa de breaslă, Megan Fox. Potrivit mărturisirilor actorului, cei doi au avut o relaţie amoroasă în timpul filmărilor pentru prima parte a seriei „Transformers“ (2007). Dezvăluirea a fost făcută de LaBeouf într-un interviu acordat revistei Detailes, actorul precizând că acea chimie dintre el şi Megan a putut fi văzută şi pe marile ecrane.
Acelaşi destin şi pentru starurile Disney Zac Efron şi Vanessa Hudgens, care s-au cunoscut pe platourile de filmare a peliculei „Highschool Musical“. Cei doi au decis să îşi spună adio după patru ani de relaţie. Apropiaţii cuplului au povestit că separarea a fost o decizie luată de comun acord. De asemenea, sursele au afirmat ca despărţirea dintre Zac şi Vanessa „nu a fost dramatică” şi că „nu există nici o a treia persoană implicată“. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS