Horoscop

Autori


Berbec

Veţi beneficia de un bun echilibru energetic pe tot parcursul zilei. Veţi simţi nevoia să luaţi decizii în chestiuni dintre cele mai variate şi veţi reuşi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut. Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie eventualelor suferinţe cronice. În cazul în care veţi pleca la un drum, fiţi atent, căci aţi putea avea şi o surpriză mai puţin plăcută. Încercaţi să vă faceţi un plan de bătaie pentru a nu pierde timp preţios.

Taur

Este posibil să vă implicaţi într-o activitate nouă în plan social. În acest caz, pregătiţi-vă pentru un efort susţinut, căci succesul va veni, dar cu oarecare întârziere. Este posibil ca o persoană din anturajul apropiat să aibă nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a rezolva problemele cu care se confruntă. Pe cât posibil, nu încercaţi să mediaţi neînţelegerile celor din jur, pentru că există riscul să fiţi dezamăgiţi de prieteni.

Gemeni

Interesul pentru chestiunile financiare va fi foarte mare şi în această perioadă. Colaborările cu cei din jur vă vor ridica unele probleme, aşa că fiţi prevăzător. Relaţia cu partenerul de viaţă se va îmbunătăţi considerabil. Este foarte posibil ca acesta să aibă o reuşită în plan social sau să poată rezolva o problemă care îl frământă de mai multă vreme. Sunteţi un tot şi asta vă ajută să depăşiţi orice obstacol.

 

Rac

Vă veţi bucura de o relaţie bună cu cei din jur, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vi se repartizeze sarcini noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor de care dispuneţi. Analizaţi cu atenţie oportunităţile care se ivesc! Activităţile recreative vă vor ajuta să vă simţiţi mai bine. Este posibil să aveţi parte de o schimbare în plan sentimental.

Leu

Gustul pentru aventură v-ar putea determina să vă asumaţi unele riscuri care v-ar putea crea neplăceri. În gospodărie va fi multă agitaţie; vă veţi confrunta cu o mulţime de obstacole şi va fi nevoie de un efort deosebit pentru a vă putea descurca. Ar fi indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur, deoarece nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera şi să vă certaţi cu partenerul de suflet.

Fecioară

Partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri, iar rezolvarea va întârzia să apară. Chiar şi aşa, încercaţi să fiţi alături de el şi să-l sprijiniţi pe cât posibil. La serviciu, atmosfera va fi destul de stresantă din cauza faptului că vor fi multe de făcut. Este posibil să aveţi parte de unele câştiguri care însă nu vă vor rămâne prea mult timp în buzunare. Fiţi prudent în tot ce faceţi, pentru că există riscul să supăraţi multă lume cu acţiunile dumneavoastră.


Balanţă

Vă agitaţi mai mult decât în mod obişnuit, ceea ce vă oboseşte şi vă dă senzaţia că exageraţi. Aţi putea să demaraţi o nouă acţiune, dar ar fi bine să o luaţi mai încetişor, cel puţin deocamdată. Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vă doriţi şi ar fi mai bine să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă. Dacă veţi fi trimis într-o delegaţie, nu comentaţi, pentru că şefii sau colaboratorii s-ar putea supăra.

Scorpion

Aveţi un program foarte încărcat şi aveţi tendinţa să exageraţi cu activităţile. Găsiţi-vă ceva timp dacă nu pentru odihnă, măcar pentru o activitate care să vă permită să vă relaxaţi. Este posibil să fie nevoie să participaţi la un proiect mai deosebit, care vă va da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile organizatorice. Relaţia cu prietenii va fi prioritară în această perioadă, pentru că din proiectele comune toată lumea va avea de câştigat.    

Săgetător

Aţi putea să iniţiaţi activităţi noi, dar fiţi atent şi nu vă asumaţi riscuri prea mari, căci o surpriză neplăcută este posibilă oricând. Ideile vă sunt excelente, dar condiţia pentru a avea rezultate bune este de a nu vă lăsa pradă primului impuls. Activităţile intelectuale vă vor avantaja, căci vă vor da ocazia să vă puneţi în evidenţă inteligenţa, inspiraţia şi spiritul practic.  

Capricorn

Faceţi eforturi financiare mari pentru a vă petrece în mod plăcut timpul liber. Sunteţi ceva mai romantic, aşa că veţi reuşi să vă bucuraţi de fiecare moment petrecut în compania fiinţei iubite. Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea să faceţi o cucerire cu ocazia unui drum făcut la începutul intervalului. Persoana iubită vă ocroteşte, nu o dezamăgiţi.  

Vărsător

Nu veţi fi într-o formă nemaipomenită şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Veţi avea nevoie de un program mai lejer, de activităţi relaxante. Aţi dori să vă implicaţi într-o activitate nouă, dar ar fi bine ca mai întâi să le finalizaţi pe cele începute deja. Oricum, activităţile demarate acum se vor finaliza cu oarecare întârziere.   

Peşti

Energia dumneavoastră va fi la limita superioară, dar veţi avea dificultăţi în a o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare care vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să vă certaţi cu cineva. Veţi munci mult în această perioadă, dar nu veţi reuşi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. Este nevoie de mai multă perseverenţă. Graba nu face decât să încurce lucrurile şi să complice situaţiile.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 14 septembrie 2011

Actualitate

» Fotbal – Liga 2: Gaz Metan Severin – FC Bihor 3-0
» Patru benzi de circulaţie pe strada Brestei
» Solomon ar vrea cu Olguţa
» Statele Unite sunt foarte aproape să vândă Irakului 18 avioane F-16
» Mai multe biserici de lemn decât în Maramureş
» Craiova – iadul bicicliştilor
» Ministrul Sănătăţii, invitat săptămâna viitoare la Comisia de Sănătate de la Cameră
» MTI cere 1 milion de euro Guvernului pentru deblocarea navelor pe Dunăre
» Drăgancea: Bă, fratele meu, eu sunt ascultat atent!
» Seceta afectează debitul apei
» Ziua Pompierilor, aniversată în Dolj
» Semnături pentru facturarea individuală
» China: Un bărbat înarmat cu un topor a omorât şase persoane pe stradă
» Gorj: Protest după înlocuirea preotului din sat
» Craiova: Un elev a ajuns la spital după ce a fost lovit cu scaunul în cap de un coleg
» Lupta pentru Argus, tranşată de CNVM
» Înscrierile la facultăţi, pe ultima sută de metri
» Băsescu despre afacerea Bechtel: Era un contract în care ambii parteneri au vrut să fure
» Preşedintele Italiei vine mâine în România

Local

» Fentează disponibilizările
» Preşedintele Băsescu s-a întâlnit cu Barack Obama
» Centre de afaceri moderne pe străzi degradate
» A luat credit cu acte false din Italia pentru a cumpăra o maşină
» Ziua Pompierilor, sărbătorită la ISU Olt
» În judeţul Olt se construieşte din ce în ce mai puţin
» Spitalul Judeţean Mehedinţi intră în reabilitare
» 3.000 de locuri de cazare pentru studenţii din Universitate
» Copilul la spital, mama cu dosar penal

Gorj

» Euro-Strategie, Euro-Administraţie…
» Drum ca după război la Vladimir

Sport

» Craiovenii au obţinut 16 medalii în Macedonia
» Anul lui Djokovic
» Oţelul se căleşte cu meciurile din Liga Campionilor
» Severinenii, gata de o nouă victorie
» Amatori contra juniori, în teste la Craiova
» Chintă de poveste

Bani & Afaceri

» Ford B-Max va apărea pe piaţă „cândva“…
» Adio, credit de consum!
» Discuţii despre noul Cod Fiscal

Magazin

» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere
» Topless fără vârstă
» Culori de toamnă
» Horoscop
» Duet inedit pentru Rihanna
» Thrillerul „Contagion“, noul lider al box-office-ului american
» Colin Firth, într-o dramă de război
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!

Top