22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn machiaj inspirat de magia Crăciunului

Un machiaj inspirat de magia Crăciunului

Crăciunul este un bun prilej de întâlnire cu toţi membrii familiei, cu prietenii, cu cei dragi, şi tocmai de aceea va trebui să vă gândiţi bine la machiajul pe care-l veţi adopta, pentru a-i surprinde pe toţi.

Luna decembrie înseamnă culoare, aşa că puteţi găsi o sursă de inspiraţie în acest cadru, alegerea nuanţelor putând fi puternic influenţată de tematica iernii: de sideful argintiu şi auriu al globuleţelor, de verdele bradului, de albul zăpezii, de roşul tradiţional.
Pentru a vă ajuta să vă hotărâţi mai uşor, vă oferim câteva alternative propuse de specialiştii în domeniu. Puteţi arunca o privire la machiajul impus de Gerard Dable, care aduce ceva din magia Crăciunului pe chipul dumneavoastră cu ajutorul machiajului natural. Sprâncenele joacă un rol important în acest joc al nuanţelor care vorbesc de naturaleţe şi romantism. Veţi avea nevoie de o trusă specială pentru machiajul lor. Investiţi într-un creion cremos, căci se poartă sprâncenele groase, bine conturate, care emană prospeţime, naturaleţe, aduc armonie pe ten, întineresc, şi nu sprâncenele foarte pensate, care de altfel îmbătrânesc tenul. Aşa că, un creion moale, eventual o perie, pentru a peria corespunzător, sau un gel care să le fixeze, pentru a nu vă trezi cu sprâncene zburlite, sunt instrumentele de care veţi avea nevoie.
Nu uitaţi, de asemenea, că pentru un machiaj natural tenul trebuie să radieze. Pentru a crea acest efect veţi avea nevoie de o pudră cu pigmenţi care să reflecte lumina, care deschide tenul şi face faţa să strălucească. De asemenea, pomeţii trebuie să fie fardaţi în culori aprinse, căci bujorii în obraji conferă un aer de prospeţime. Dacă sunteţi presată de timp, acest machiaj vă scoate din încurcătură, căci nu vă va răpi mult timp.
De asemenea, puteţi opta pentru seara de Crăciun pentru un model de machiaj inspirat din creaţiile lui Lee Young Hee, în care predomină tonurile de albastru, cupru, auriu, nude şi roz.
Paşii pe care trebuie să-i urmaţi sunt relativ simpli. Veţi avea nevoie de puţin fond de ten în nuanţe deschise, care să lumineze pielea.
În ceea ce priveşte nuanţele fardurilor de ochi, specialiştii vă recomandă albastru sau auriu. Genele vor fi uşor conturate cu un tuş, căci el aduce acea urmă de mister în privire. Pe buze se poate aplica un gloss în nuanţe deschise, de roz palid sau nude. Dacă nu aveţi nude, puteţi aplica un pic de fond de ten pe buze sau pudră, apoi glossul roz, asta le va mai deschide, le va conferi un aer tineresc, potenţând machiajul ochilor.

Regină de gheaţă sau un look de poveste

Dacă sunteţi genul căreia îi place să-şi surprindă prietenii de fiecare dată, nu ezitaţi să folosiţi culori reci şi intense, în ton cu atmosfera, cum ar fi: gri, albastru, violet sau mov pentru machiajul ochilor. Buzele, în schimb, dacă optaţi pentru nuanţele menţionate mai înainte, trebuie să fie cosmetizate cu luciuri incolore, iar pomeţii în roz trandafiriu, cu o uşoară urmă de sidef. Cu acest machiaj veţi căpăta, cu siguranţă, un look intangibil, de gheaţă.
De asemenea, vă puteţi lăsa inspirată de culorile tradiţionale ale acestei perioade: argintiu, auriu, gri perlat, verde şi roşu. Pomeţii vor fi conturaţi în nuanţe naturale de roz trandafiriu, iar buzele vor avea acel luciu strălucitor în nuanţe de roz, roşu sau trandafiriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS