20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn cadou pentru fiecare

Un cadou pentru fiecare

Sărbătorile de iarnă se apropie şi odată cu ele şi frenezia cumpărăturilor şi eternele dileme legate de cadoul cel mai potrivit, care să aducă un zâmbet pe chipul celor dragi.

Acum că luna cadourilor bate la uşă, toţi ne pregătim, cu mic, cu mare, să îi întâmpinăm aşa cum se cuvine pe Moş Nicolae şi pe Moş Crăciun. Şi pentru a fi nişte ajutoare de nădejde ale celor doi moşi trebuie să îi surprindem pe cei dragi cu un cadou care să le fie pe plac, iar site-ul ricevimenti.it ne oferă câteva recomandări de daruri, în funcţie de preferinţele fiecărei zodii.

Berbec
Pentru nativii din Berbec, care sunt buni sportivi, nu ştiu ce înseamnă frica şi le place orice activitate fizică, nimic nu este mai potrivit decât nişte schiuri, o bicicletă sau orice alt accesoriu sportiv. Având în vedere că sunt spirite practice, le plac cadourile utile, dar care să nu aibă instrucţiuni de utilizare prea complicate. În cazul în care doriţi să le oferiţi un articol vestimentar, ţineţi seama că roşu este culoarea lor preferată. Mare atenţie. Dacă daţi greş, un nativ din Berbec nu va rata ocazia să vă critice.

Taur
Reprezentanţii zodiei Taur au un gust estetic pronunţat şi apreciază lucrurile frumoase. Adoră să fie înconjuraţi de obiecte frumoase, iar dacă le permite contul din bancă, aleg doar ce e mai bun. Aşadar, pentru a nu-i dezamăgi optaţi pentru un obiect pentru casă, dar de calitate. Atât femeile, cât şi bărbaţii din această zodie apreciază mâncărurile alese, aşadar îi puteţi invita într-un restaurant de lux sau le puteţi oferi un produs alimentar de calitate, cum ar fi un vin scump sau brânzeturi franţuzeşti. În cazul în care doriţi să le oferiţi un articol vestimentar, amintiţi-vă că preferă albul şi Taurii sunt persoane practice.

Gemeni
Gemenii sunt neliniştiţi şi schimbători, de aceea nu sunt uşor de mulţumit, având în vedere că se răzgândesc foarte uşor. Cea mai bună strategie este să îi surprindeţi cu ceva neobişnuit şi ieşit din comun. De exemplu, adoră să călătorească. Aşadar, dacă doriţi să îi impresionaţi, organizaţi un weekend şi nu dezvăluiţi destinaţia până în ultimul moment. Copii eterni, Gemenii sunt un fel de Peter Pan ai zodiacului şi de aceea apreciază jocurile de societate şi au hobiuri care îi ajută să evadeze din rutină. În ceea ce priveşte vestimentaţia, culoarea lor preferată este verdele.

Rac
Sensibili şi emotivi, reprezentanţii acestei zodii sunt guvernaţi de Lună, care le accentuează simţul matern şi feminitatea. Femeile din această zodie par cele mai potrivite pentru a fi casnice, pentru că le place la nebunie să gătească şi să îşi decoreze locuinţa. Dacă doriţi să le oferiţi un obiect de decor pentru locuinţă, ţineţi cont de faptul că nativii din această zodie sunt mai degrabă tradiţionalişti. Pentru că Racii au tendinţa să se agaţe de amintiri şi nu reuşesc să se desprindă de vechii prieteni şi de familie, îi puteţi ajuta să imortalizeze persoanele dragi cu ajutorul unui aparat de fotografiat, a unui album sau a unei rame pentru poze. Atât femeile, cât şi bărbaţii născuţi în această zodie vor accepta cu plăcere un weekend într-o capitală de vis precum Parisul sau Praga.

Leu
Leii se aşteaptă să fie observaţi oriunde ar merge. Sunt solari şi au tendinţa să fie exhibiţionişti. Pentru el, dar, mai ales, pentru ea, alegeţi un articol vestimentar care să şocheze şi să atragă atenţia. Reprezentanţii acestei zodii au o slăbiciune pentru lux, bijuterii şi hainele de firmă. În casa sa, Leul acceptă cu generozitate şi apreciază toate obiectele, articolele de mobilier sau accesoriile care se potrivesc unui stil regal. Culoarea sa este portocaliul. Bărbatul Leu poate fi surprins cu o cămaşă de mătase, în timp ce femeia Leu apreciază lenjeria sexy foarte fină sau o bijuterie de bun gust.

Fecioară
Persoanele născute în această zodie sunt perfecţioniste, atente şi analiste. Fecioarele sunt cele mai meticuloase reprezentante ale zodiacului şi prin urmare apreciază toate obiectele care le ajută să îşi pună ordine în idei sau în casă, cum ar fi o agendă electronică, un suport de cd-uri sau un raft pentru cărţi. Nativii din această zodie apreciază obiectele de decor şi hainele care nu ies în evidenţă. Culoarea preferată este verde, iar pietrele preţioase favorite sunt smaraldele, jadul şi turmalina verde.
Balanţa
Această zodie este guvernată de Venus şi Balanţele au un simţ estetic şi al armoniei foarte dezvoltate. Regalul ideal pentru o Balanţă nu trebuie să fie neapărat util, însă trebuie să ţină cont de formă şi nu doar de calitate. Pentru domnii din această zodie, este recomandat o piesă de mobilier cu un stil şi design echilibrate, în timp ce doamnele, care în general sunt foarte atente la îngrijirea propriului corp, preferă produsele cosmetice de calitate.
Scorpion
Emotivi şi imprevizibili, reprezentanţii acestei zodii se lasă guvernaţi de propriile dorinţe. Având în vedere că este cea mai pasională dintre zodii, celebră pentru apetitul sexual ieşit din comun, nativii din Scorpion pot fi seduşi cu articole vestimentare din materiale calde şi senzuale precum caşmirul, lenjerie sexy, de preferinţă neagră, romane erotice şi lumânări aromate. Scorpionii adoră obiectele neobişnuite, ironice şi ieşite din comun. Culoarea lor este negru.
Săgetător
Nativii acestei zodii sunt exuberanţi, activi şi generoşi, mereu în căutarea unor noi orizonturi. Cadoul lor ideal este un bilet de avion către o destinaţie nu neapărat îndepărtată şi exotică, ci pur şi simplu una ieşită din canoane. Sociabil şi mereu dispus să lege noi prietenii, Săgetătorul va aprecia toate sistemele care îi asigură o comunicare mai uşoară, indiferent că este vorba de un telefon mobil sau de un calculator portabil. Culoarea acestei zodii este galbenul.

Capricorn
Reprezentanţii acestei zodii adoră culorile şi materialele naturale, legate de pământ. De multe ori prea serioşi, au tendinţa să se comporte ca nişte pustnici, dar este totul doar o aparenţă. În realitate, adoră să fie răsfăţaţi şi sunt foarte sensibili. În ceea ce priveşte articolele vestimentare, preferă materialele moi şi comode. Culoarea preferată este violetul.

Vărsător
Nativii din această zodie sunt mereu atraşi de nou şi de neobişnuit. Spirite libere, nonconformiste şi care nu pun prea mult preţ pe valorile tradiţionale, pot trece cu uşurinţă de la sacul de dormit la un hotel de lux cu jacuzzi în cameră. Pe ei îi puteţi impresiona cu cele mai ciudate cadouri. Nu dau doi bani pe modă şi mărci, lăsându-se seduşi cu uşurinţă de articolele vestimentare neconvenţionale. Culoarea acestei zodii este albastrul marin. De exemplu, unui domn din această zodie îi puteţi dărui un ceas ciudat sau un roman SF, iar pe o doamnă o puteţi impresiona dăruindu-i diferite accesorii ciudate pentru casă.

Peşti
Peştii sunt sensibili şi romantici şi au o slăbiciune pentru lucrurile exotice. Apreciază o cină într-o atmosferă intimă, cu lumină difuză şi muzică romantică în fundal. În cazul în care doriţi să faceţi fericită o nativă a acestei zodii, îi puteţi dărui o rochie a unui designer original sau îi puteţi dărui lumânărele parfumate. Culoarea acestei zodii este albastrul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS