13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSpune-mi ce pijama porţi şi îţi spun cine eşti

Spune-mi ce pijama porţi şi îţi spun cine eşti

Site-ul www.donnad.it a ales un mod mai puţin tradiţional de a  surprinde caracteristicile diferitelor tipuri de femei: în funcţie de modelul de pijama în care acestea preferă să meargă seara la culcare.

Unele doamne nu renunţă să fie feminine nici măcar când merg la culcare, altele sunt adeptele comodităţii, altele preferă un articol vestimentar masculin, iar unele pur şi simplu preferă să doarmă goale. Redactorii de pe site-ul www.donnad.it au încercat să surprindă caracteristicile diferitelor tipuri de femei în funcţie de modelul de pijama aleasă. În opinia lor, hainele ne definesc chiar şi în cele mai neobişnuite momente. Chiar dacă o vorbă din bătrâni spune că „hai-na nu îl face pe om“, cert este că pentru realizatorii articolului pijamaua poate dezvălui multe lucruri despre om, despre caracterul său şi chiar şi despre ce tip de amant e în dormitor.

În costumul Evei

O alegere atât de drastică nu este, cu siguranţă, doar rodul dorinţei de libertate, ci mai degrabă trădează necesitatea de a savura până la final şi fără nici un fel de limită propria senzualitate. Atingerea mătăsii sau a bumbacului pe piele este un fel de preludiu şi oferă o senzaţie unică. Atingerea fină a lenjeriei şi mângâierile persoanei iubite sunt experienţe unice, pe care doamnele, care preferă să renunţe la pudoare în timpul nopţii, vor să le savureze la maximum. De obicei, reprezentantele sexului frumos care optează pentru „stilul Evei“ sunt femei dezinhibate, care adoră să trăiască în mod pasional viaţa de cuplu, îşi iubesc corpul şi nu se tem să şi-l arate.

Este suficient un tricou

În cazul în care vă place ca seara, la culcare, să alegeţi unul dintre nenumăratele tricouri din vasta dumneavoastră colecţie de modele, pe care le schimbaţi în funcţie de dispoziţie, indiferent că sunt imprimate cu figura unor personaje de desene animate, sunt viu colorate sau sunt câteva mărimi mai mari, înseamnă că vă place rutina amoroasă şi relaţiile de durată şi nu vă daţi în vânt după aventurile de o noapte. Vă place să fiţi răsfăţată, iar prioritatea dumneavoastră este să vă simţiţi protejată. Nu vă plac jocurile erotice sau filmele porno, acestea producându-vă mai degrabă jenă şi stricând atmosfera.

Câte puţin, câte puţin

În cazul în care preferaţi să mergeţi la culcare într-un maiou feminin, combinat cu o pereche de pantaloni foarte largi şi confortabili înseamnă că vă place să vă expuneţi, însă puţin câte puţin. Pentru a trezi pasiunea partenerului, este nevoie de timp, mai ales în relaţiile care durează o vară, însă când credeţi că l-aţi întâlnit pe Făt Frumos, fantezia dumneavoastră nu cunoaşte limite. Relaţia cu corpul dumneavoastră este bună, sunteţi o persoană relaxată şi practică.

În lenjerie sexy

În cazul în care dispuneţi de o colecţie de compleuri sexy, indiferent că sunt din dantelă, tul sau mătase, iar atunci când sunt reduceri nu vă puteţi abţine să nu mai achiziţionaţi câteva astfel de articole, înseamnă că sunteţi o persoană care este mândră să îşi afişeze feminitatea şi vă place întotdeauna să vă îmbrăcaţi elegant, punând preţ pe orice detaliu.
Atunci când sunteţi cu partenerul, păreţi mai preocupată de alegerea lenjeriei intime pe care să o purtaţi, decât să creaţi atmosfera perfectă pentru o seară romantică, iar uneori sunteţi dezamăgită atunci când el nu apreciază costumaţia dumneavoastră sexy.
Încercaţi să vă lăsaţi dusă de val, nu mai daţi prea multă importanţă detaliilor şi savuraţi fiecare moment petrecut în compania persoanei dragi, fără să vă mai gândiţi la ce purtaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII