18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Supertată de record

După ce a intrat în Cartea Recordurilor cu 15 mariaje la activ şi 88 de copii (50 de băieţi şi 38 de fete), Daad Murad Abdul Rahman, de 64 de ani, din Emiratele Arabe Unite, şi-a propus ca până în 2015 să aibă 100 de moştenitori. După cum informează tgcom.it, pentru a-şi vedea visul cu ochii, sexagenarul se va căsători în curând cu o tânără indiană de 18 ani. Bărbatul a anunţat că după Sărbătoarea Sacrificiului, care va avea loc pe 18 noiembrie, va zbura în India ca să se căsătorească. „Nunta va avea loc la Jaipur, în Rajastan, şi a fost intermediată de medicul său. Zestrea a fost fixată la 4.000 de dolari“, a povestit cu mândrie Rahman. Sexagenarul, care s-a declarat încântat de căsătorie, a mărturisit că va continua să se însoare până va avea 100 de copii. „Însă, sper să ating acest obiectiv cu noua mea nevastă“, a adăugat arabul, precizând că abia aşteaptă să îşi cunoască aleasa, mai ales că până acum a vorbit cu ea doar la telefon. Aceasta este cea de-a 16-a căsătorie pentru Rahman, un fost oficial al armatei. De altfel, mulţi dintre moştenitorii săi i-au călcat pe urme, înrolându-se în armată, cu excepţia unuia dintre fii, care este om de afaceri în Marea Britanie.

 

Oprah Winfrey, cea mai bogată
de la Hollywood

 

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a ocupat prima poziţie în topul femeilor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obţinute în 2010. După cum informează tgcom.it, vedeta americană a obţinut venituri de 324 de milioane de dolari, datorită imperiului media pe care îl conduce. Oprah este urmată în clasament de alte femei celebre de la Hollywood, precum Beyonce Knowles, cu 89 de milioane de dolari, Britney Spears, cu 65 de milioane de dolari. Lady Gaga a ocupat poziţia a patra, cu venituri de 64 de milioane de dolari, iar Madonna s-a clasat pe locul al cincilea, cu venituri de 59,9 milioane de dolari.

 

Paturi solare pentru puşcăriaşi

Istorica închisoare Butyrka, situată în centrul Moscovei, care de-a lungul timpului a „găzduit“ multe figuri cunoscute, cum ar fi scriitorii Alexander Solzhenitsyn şi Isaak Babel sau nepotul lui Adolf Hitler, Heinrich, va pune la dispoziţia deţinuţilor paturi solare pentru bronzat.

După cum informează tgcom.it, din cauza faptului că se confruntă cu supraaglomerare şi cu viruşi precum HIV şi TBC, conducerea închisorii a decis să îşi modernizeze serviciul medical adăugând şi câteva paturi pentru bronzat. Reprezentanţii conducerii au precizat că paturile vor fi folosite strict în interes medical, iar deţinuţii vor avea acces şi la aparatura cu ultrasunete pentru diverse analize. În plus, directorul general al închisorii Butyrka, Sergei Telyatnikov, a precizat că puşcăriaşii ar putea beneficia pe viitor şi de diverse „facilităţi spa“, cum ar fi băile cu nămol, şi vor putea comunica mai uşor cu cei dragi folosind Skype.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS