12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Scurte ştiri

Cea mai scumpă casă din lume costă 723 de milioane de euro
Un om de afaceri indian se poate mândri că are cea mai scumpă casă din lume, locuinţa sa fiind evaluată la 723 de milioane de euro. După cum informează tgcom.it, blocul este prevăzut cu trei heliporturi, un sistem privat de control al traficului, o parcare internă de şase etaje, o grădină ce se întinde pe patru etaje şi un cinematograf. De asemeena, în clădire lucrează 660 de persoane, ce se ocupă cu întreţinerea locuinţei. Blocul, care are o înălţime de 173 de metri, a fost numit Antilia, la fel ca mitologica insulă din Oceanul Atlantic, fiind construit în şapte ani. Proprietarul clădirii este Mukesh Ambani, care, pe 29 octombrie, se va muta împreună cu soţia sa, Nita, şi cu cei trei copii ai lor într-un apartament situat la etajul 27 al clădirii. Cu această ocazie, va fi organizată o mare petrecere, la care va participa toată elita indiană, în frunte cu premierul Manmohan Singh şi campionul de cricket Sachin Tendulkar. Clădirea se află în Mumbai, proprietarul având ocazia să admire de la geamul apartamentului său întregul oraş, dar şi Marea Arabiei.

Antonio Banderas, pentru a treia oară în spatele camerei de filmat

Aflat la Săptămâna Internaţională a Cinematografiei din Valladolid, Spania, pentru a primi premiul Spicul de Aur pentru întreaga carieră, cunoscutul star spaniol Antonio Banderas va reveni pentru a treia oară în spatele camerei de filmat, în calitate de regizor. După cum informează Krone.at, anunţul a fost făcut în timpul unei conferinţe de presă, organizate cu ocazia Săptămânii Internaţionale a Cinematografiei din Valladolid, Spania. Banderas, care va interpreta şi rolul principal, a declarat că „Solo“, cum se va numi pelicula, este un thriller psihologic cu nuanţe SF şi are la bază un scenariu semnat de Erik Jendersen. Filmările la „Solo“ sunt programate să înceapă în septembrie 2011, filmul urmând să fie lansat în 2012. Aceasta este cea de-a treia peliculă regizată de Banderas, după lungmetrajul din 1999 – „Crazy in Alabama“ şi drama cu accente autobiografice „El Camino De Los Ingleses“ („Summer Rain“), din 2006.

Mireasa uitucă

Medicii de la Spitalul Universitar din Teesside încearcă de mai mulţi ani să rezolve misterul unei femei afectate brusc de epilepsie şi care în ziua nunţii şi-a pierdut complet memoria, uitându-şi chiar şi viitorul soţ. După cum informează tgcom.it, Katie Spinks, protagonista acestui caz inedit, s-a prezentat în ziua nunţii la altar pentru a se căsători cu logodnicul său, Mike. Zâmbetul tinerei mirese ascundea un incident bizar, care avusese loc cu câteva ore înainte de ceremonie. În timp ce se ocupa de ultimele pregătiri înainte de marele moment, Katie a suferit un puternic atac de epilepsie, din cauza căruia şi-a pierdut complet memoria, iar când şi-a revenit nu avea nici cea mai mică idee cine este Mike. „Tatăl meu a venit să mă ia cu un Rolls Royce şi la câteva minute după aceea pur şi simplu mi-am pierdut cunoştinţa. Când m-am trezit, am început să mă întreb de ce port o rochie atât de lungă şi albă, iar după aceea mi-am dat seama că este o rochie de mireasă, iar tata m-a liniştit şi mi-a spus că e ziua nunţii mele şi că mă pregătesc să mă mărit cu Mike, iubitul meu de-o viaţă“, povesteşte Katie. Înainte de a-şi duce fiica la altar, Tony i-a povestit fiicei sale despre boala de care suferă, astfel că aceasta a acceptat să se mărite, în ciuda faptului că nu avea nici cea mai mică idee cine e mirele. Astăzi, la patru ani de la prima criză de epilepsie, Katie şi rudele sale s-au resemnat cu ideea că aceasta uită de ei cel puţin de cinci ori pe zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS