16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn nou magazin Top Shop, acum şi în Craiova

Un nou magazin Top Shop, acum şi în Craiova

Compania Studio Moderna, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piaţa produselor electronice şi a celor de larg consum în Europa Centrală şi de Est, a deschis un nou magazin în zona de sud a ţării, acesta fiind al optulea pe piaţa din România, urmându-le pe cele din Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Sibiu.
Magazinul Top Shop pune la dispoziţia consumatorilor peste 500 de produse de sănătate, electrocasnice mici pentru casă şi bucătărie, articole de slăbit şi frumuseţe. Sunt produse unice, inovatoare, promovate în special pe canalele TV, pe care clienţii le pot testa acum cu încredere doar în reţelele proprii de distribuţie. Noul magazin Top Shop este amplasat ultracentral, pe Calea Bucureşti, în zona comercială a oraşului, vizavi de Universitate.
„Am decis să deschidem un nou magazin în Bănie, în urma solicitărilor primite din partea craiovenilor dornici să testeze produsele văzute la TV înainte de a le achiziţiona“, a declarat Angela Biletcaia, Director General Studio Moderna România.
Lunar se vor organiza în magazine tombole şi concursuri speciale, iar membrii clubului Top Shop (clienţii ce deţin cardul de club) beneficiază de reduceri cu până la 70%. În plus, produsele Top Shop pot fi achiţionate acum din reţeaua de magazine şi în rate, foarte avantajoase pentru clienţi.  
Studio Moderna are o experienţă în relaţiile cu clienţii de peste 15 ani şi a cunoscut un ritm rapid de creştere, ajungând în prezent la cel puţin 400 de milioane de consumatori prin intermediul reţelelor sale de distribuţie. Reţeaua magazinelor Top Shop cuprinde 62 de unităţi proprii de vânzare, dezvoltate în 19 ţări din Europa Centrală şi de Est, primul magazin fiind deschis în 1999. Produsele sale sunt comercializate atât pe canalele TV, cât şi on line, în magazinele proprii şi cele partenere. Pe lângă marca Top Shop, Studio Moderna comercializează şi produse proprii, cunoscute sub brandurile Dormeo şi Kosmodisk.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS