21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinZece lucruri care îi scot pe bărbaţi din sărite

Zece lucruri care îi scot pe bărbaţi din sărite

La începutul fiecărei relaţii, totul e numai lapte şi miere. Cu timpul însă, situaţia se schimbă, iar ceea ce părea la început o relaţie perfectă se transformă într-o corvoadă.

La început, toate relaţiile par să fie perfecte. Doamnele apar la întâlnire cu cele mai sexy articole vestimentare din şifonier, cochetează cu îndrăzneală, iar în dormitor lucrurile merg perfect. Dau senzaţia că l-au găsit pe bărbatul perfect, astfel că nu este de mirare că domnii se simt ca în paradis. După câteva luni, însă, situaţia se schimbă radiacal. Sexul nu mai este chiar atât de special, frecvenţa scade văzând cu ochii, deodată filmele porno i se par primitive, iar garderoba sa nu mai este deloc frivolă. În locul complimentelor, apar „propunerile de schimbări“, pe care mulţi bărbaţi le consideră „o tentativă de reeducare“. Iată în cele ce urmează o serie de lucruri care îi scot din minţi pe bărbaţi, la doamnele care le stau alături.

Fără inhibiţii
Nici un bărbat nu se dă în vânt după femeile timide care, după lungi insistenţe vor să facă sex doar pe întuneric şi acoperite şi, dacă nu era suficient, doar în poziţia misionarului. Unele femei obişnuiesc să practice acest joc, deşi, în subconştient, ştiu la ce se aşteaptă partenerul de la ele. Totuşi, ele fac pe dificilele pentru a nu părea o pradă prea uşoară. Ce nu ştiu femeile este că pe bărbaţi îi incită să constate că partenera lor este la fel de „încinsă“ ca şi ei.
Fără şantaj sexual
Bărbaţii sunt demni de a fi iubiţi, însă cu toate astea sunt atât de simpli şi modeşti, iar unele femei se folosesc fără scrupule de această calitate. În cazul în care doresc să îşi îndeplinească o dorinţă ceva mai neobişnuită, încearcă să îşi convingă partenerul cu o armă infailibilă: seducţia, promiţându-le fel de fel de „delicatese“ de tipul: „Doar ai vrut dintotdeauna să mă legi la ochi“, doar ca să primească mult râvnitul card. Pentru bărbaţi, sexul este un lucru prea sfânt pentru a fi folosit ca armă de şantaj.

Nu contează experienţa
Este bine ştiut că bărbaţii preferă femeile cu experienţă. Cu toate acestea, nu ar trebui să povestească despre numărul foştilor parteneri, cu foarte multe detalii. Problema este că, dacă numărul acestora a fost ceva mai mare, bărbaţii nu vor să audă nimic despre asta şi nici nu vor să îşi bată capul întrebându-se peste ce fel de femeie au dat.

Cea mai bună prietenă, moartea pasiunii
Seara merge conform planului. Totul începe cu un flirt, cu o cină romantică, iar perspectivele sunt promiţătoare. Deodată, se aude soneria. „Wow, Ana, ce surpriză să te văd“. La uşă este cea mai bună prietenă. Doamnele care nu ştiu ce vor de la noul lor admirator ar trebui mai întâi să înveţe să ia o decizie, pentru că, dacă au de gând să se aşeze la taclale cu cea mai bună prietenă, ar putea pierde orice oportunitate de a-i mai trezi interesul potenţialului partener.

Gata cu reeducarea
Fiecare om are obiceiuri ciudate, iar femeile ar trebui să se obişnuiască din vreme cu această idee. Din păcate, multe femei au mai degrabă tendinţa de a încerca să îşi „reeduce partenerul“. Această manie de a-l transforma pe partener în bărbatul perfect poate duce de multe ori chiar şi la terminarea relaţiei.

Graba strică treaba
Femeile îndrăgostite au tendinţa să se viseze imediat în rochie de mireasă şi deja se gândesc la numele copiilor. Aceste femei îşi pun sufletul pe tavă şi riscă, la final, să fie foarte dezamăgite. După doar câteva întâlniri, adresează partenerului întrebarea fatală: „Iubitule, ce zici dacă ne mutăm împreună“. Cel mai bine ar fi să ia piciorul de pe pedala de acceleraţie şi să se bucure la maximum de moment.

Nu fiţi posesive
Iubirea nu are nimic de-a face cu posesivitatea. Femeile au de multe ori tendinţa să uite acest lucru. Încearcă să îşi acapareze partenerul, nu îi mai acordă nici spaţiu şi nici timp pentru propriile pasiuni şi se supără atunci când nu răspund în cinci minute la unul dintre numeroasele sms-uri expediate în timpul zilei.

Ce e mult strică
La americani, problema cu începutul relaţiilor sexuale între doi oameni care tocmai s-au cunoscut este clară: la a treia întâlnire ajungeţi ori în pat, ori reveniţi în jungla celibatarilor. La noi însă, lucrurile stau cu totul alfel. Multe dintre europene se întreabă ce ar gândi bărbatul dacă ea ar accepta prea repede să facă sex. Unii terapeuţi sexuali recomandă abstinenţa pentru o perioadă mai lungă de timp, pentru ca dorinţa să atingă limitele paroxismului.

Prea multă armonie
Deşi în orice cuplu ar trebui să existe un pic de armonie, există cazuri în care o doză prea mare de înţelegere duce la despărţire. Unele femei au prostul obicei de a lua mult prea în serios ideea de armonie, astfel că nu mai îndrăznesc să îşi contrazică partenerul şi adoptă toate părerile acestuia ca şi cum ar fi ale lor. Nu de puţine ori, se gândesc de zece ori pentru a-şi da cu părerea, căutând formularea care să fie exact pe placul partenerului. Problema este că bărbaţii îşi doresc femei cu păreri proprii.

O copie fidelă
O tentativă care se va finaliza mai mult ca sigur cu un insucces este aceea de a-l transforma pe actualul partener într-o copie fidelă a fostului dumneavoastră amorez. Fiecare bărbat care se află într-o astfel de situaţie se întreabă serios ce vrea de la el femeia care îi stă alături. La final, el se va convinge că e doar „mantaua de vreme rea“ până va apărea altcineva mai bun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII