10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
E o plăcere să călătoriţi în compania unor oameni la care ţineţi sau alături de partenerul de suflet. Vă împărtăşiţi unii altora bucuria de a vedea locuri frumoase. Dorul vă cheamă departe, unde se află cineva drag, şi, cu ceva noroc, poate aveţi ocazia de a urca în tren şi a ajunge mai repede acolo. Orice călătorie are rolul de a vă face să vă simţiţi mai fericit sau poate vă îndrăgostiţi de cineva… de departe.

  Taur
Timpul are o greutate aparte în planurile dumneavoastră şi trece într-un ritm constructiv, în avantajul proiectelor începute. Tocmai pentru că nu vă grăbeşte nimic să duceţi repede la îndeplinire o sarcină şi vă puteţi organiza, simţiţi că tot ce iese din mâinile dumneavoastră are consistenţă. Nu daţi randament în activităţi urgente, unde sunteţi grăbit de termene-limită, de aceea e o reală satisfacţie să lucraţi cu timp berechet la dispoziţie.

  Gemeni
Toate par să se aşeze pe un teren mult mai sigur în carieră, pentru că obţineţi un document care vă garantează o anumită poziţie. Poate e diploma obţinută în urma unui curs de specializare sau un mesaj oficial prin care sunteţi invitat să preluaţi o anumită funcţie şi sunteţi foarte mândru de rezultatele la care aţi ajuns. Dacă funcţia respectivă implică şi un salariu mai bun, cu atât sunteţi mai motivat să vă prezentaţi ireproşabil la prima întrevedere.

  Rac
Sunteţi motivat să porniţi într-o direcţie nouă, oarecum aventuroasă la prima vedere, dar e pe placul dumneavoastră. Deşi nu sunteţi genul de om care se dă în vânt după schimbări majore, de data aceasta sunteţi incitat de ceea ce se conturează la orizont şi speraţi să ajungeţi cât mai repede la rezultate. Aveţi şansa de a pleca într-o călătorie care are un efect psihic extraordinar, pentru că vedeţi locuri frumoase.

  Leu
Deveniţi mult mai organizat pentru că se apropie un eveniment în care toate lucrurile trebuie să fie foarte bine puse la punct. Nu vreţi să lăsaţi nimic la voia întâmplării, ci analizaţi totul cu atenţie, cântăriţi de zece ori înainte de a lua o decizie pentru că aşa cum vă aşterneţi acum, aşa veţi dormi. Alegerea pe care sunteţi obligaţi să o faceţi acum are rolul de a restabili normalitatea şi echilibrul în anumite planuri, tocmai de aceea nu o puteţi lua în pripă.

  Fecioară
Aveţi nevoie de sprijin pentru a duce la capăt ce aţi început, dar nu apelaţi chiar la oricine. Alegeţi-vă cu prudenţă tovarăşii de lucru, pentru că nu toţi cei care se oferă să vă ajute chiar se pricep să o facă. Unii mai mult vă încurcă, alţii vă trag înapoi, deci fiţi extrem de exigenţi în clipa în care acceptaţi o colaborare. Posibil să vi se facă o propunere interesantă de a participa într-o afacere şi merită să o acceptaţi, pentru că va aduce venituri bune. Dar cu efort.

  Balanţă
Un biet obstacol poate deveni sursa unui eşec de proporţii, pentru că nu reuşiţi să-l gestionaţi cum se cuvine. Vă încurcaţi singur în hăţişul de detalii contradictorii şi faceţi că lucrurile să devină şi mai complicate, încât nu mai ştiţi cum să restabiliţi echilibrul. Ceea ce ajunge acum în impas riscă să se strice, pentru că nu găsiţi la timp soluţiile optime. Ar fi nevoie de sacrificii prea mari, pe care nu le puteţi face.
 

Scorpion
O veste sosită la momentul cel mai potrivit are rolul de a alunga o stare de incertitudine şi de a restabili adevărul într-o situaţie dezechilibrată. Aţi fost dezavantajat de cineva, vi s-a făcut o nedreptate, aţi fost criticat sau pedepsit fără motiv, dar acum găsiţi dovezile care să lucreze în favoarea dumneavoastră şi să recăpătaţi poziţia care vi se cuvine. Dacă e nevoie să apelaţi la lege, o veţi face, pentru că ţineţi prea mult la drepturile care v-au fost încălcate.

  Săgetător
Treceţi în revistă paşii parcurşi până acum într-o activitate de lungă durată şi luaţi cu multă încredere o decizie. Nu o puteţi lua la voia întâmplării, ci numai în urma unei recapitulări foarte atente, deoarece alegerile pe care le faceţi depind întru totul de etapele anterioare. Trecutul cântăreşte enorm în acţiunile dumneavoastră actuale, deci trebuie să povestiţi lumii ce aţi făcut şi de unde proveniţi. Nu încercaţi să ascundeţi unele fapte, pentru că vor ieşi la iveală oricum.

  Capricorn
Disputele acestei perioade provin de la o serie de idei contradictorii la care fiecare tabără adversă ţine mortiş. Nu puteţi accepta părerea altuia, nici ceilalţi nu vă ţin partea şi până ce nu apare un arbitru imparţial care să facă pace, calmul nu va reveni între dumneavoastră şi ceilalţi. Mai bine daţi dovadă de maturitate şi înţelepciune şi domoliţi tonul agresiv cu care vă luptaţi pentru dreptate, dezamorsând la timp bomba gata să explodeze.

  Vărsător
E greu de spus cum sunteţi zilele acestea: o parte din dumneavoastră vrea să se afirme, să atragă atenţia, să epateze zgomotos, pe când cealaltă parte îşi doreşte linişte, anonimat şi pace. Fiecare din aceste atitudini se potrivesc unei anumite situaţii, deci trebuie să vă controlaţi foarte bine comportamentul, pentru a acţiona adecvat în împrejurarea dată. În carieră puteţi folosi personalitatea dumneavoastră puternică, dar în viaţa privată merge s-o lăsaţi mai moale.

  Peşti
Un vis frumos se naşte acum în mintea dumneavoastră şi credeţi cu tărie că într-o zi va deveni realitate. Gândirea pozitivă face minuni, deci merită să vă păstraţi atitudinea naivă de copil care mai crede în basme, pentru că sensul în care vă îndreptaţi cu atâta optimism conţine şi o notă fantezistă. Unii nu cred că e posibil să atingeţi acest ţel prea frumos să fie adevărat, dar atâta timp cât sunteţi convins că va fi bine, totul va evolua ca prin minune spre succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII