18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Sunteţi tot mereu pe drumuri, dar nu vă pare rău. Deveniţi foarte vorbăreţ, fiind dornic de conversaţii. Vă veţi petrece ziua printre prieteni şi alături de partenerul de viaţă. Vă simţiţi liber şi vă bucuraţi de această independenţă. Dacă totuşi se întâmplă să fiţi la serviciu în această zi, vă veţi rezolva sarcinile cu succes, fiind dumneavoastră înşivă. Luaţi-vă câteva zile libere şi evadaţi din aglomeraţia oraşului pentru a vă reface puterile.
 
  Taur
Deveniţi nostalgic astăzi şi vi se perindă prin minte tot felul de amintiri. Veţi pune mâna pe telefon şi vă veţi suna vechii amici cu care n-aţi mai vorbit de mult. S-ar putea să stabiliţi întâlniri sau chiar să reuniţi un grup. Oricum, veţi avea contact cu multă lume astăzi şi veţi fi în centrul atenţiei. Este momentul pentru planuri de viitor. Aveţi tendinţa de a lua unele decizii sau de a accepta anumite provocări fără ezitare şi fără să vă gândiţi la consecinţe.
 
  Gemeni
Sunteţi prins într-o situaţie delicată din familie. Nu ştiţi cum să reacţionaţi şi nici nu veţi sta prea mult să vă gândiţi la asta. Reacţionaţi la primul impuls şi asta va aduce discuţii şi certuri. Trebuie să învăţaţi să menajaţi şi sentimentele celorlalţi, nu numai pe ale dumneavoastră, altfel riscaţi să rămâneţi singur. Totuşi, sunteţi singurul care poate remedia situaţia. Este posibil să începeţi redecorarea casei, pe care o plănuiaţi de multă vreme.

  Rac
Sunteţi implicat într-un concurs astăzi şi veţi face tot posibilul să câştigaţi. Pe de altă parte, vă aflaţi în aşteptarea unui răspuns de la un interviu pentru un job, o decizie a arbitrului sau o comunicare importantă de orice fel. Vă puteţi angaja în activităţi de voluntariat pentru că aveţi un spirit de învingător care vă va aduce beneficii pe termen lung.

  Leu
Vă aflaţi în ipostaza de detectiv şi astfel veţi afla câteva secrete care vă vor schimba modul de a acţiona. Acum, când aveţi acces la informaţii, planurile se vor schimba şi veţi fi obligat să faceţi o nouă strategie. Deţineţi un magnetism natural ce atrage lumea în jurul dumneavoastră. Vă simţiţi mai puternic ştiind şi înţelegând de ce evenimentele s-au produs în acest mod.

  Fecioară
Familia este singura care vă oferă sprijin moral şi posibilităţile de relaxare de care aveţi nevoie. La serviciu apele sunt tulburi şi nu-i cazul să luaţi acum decizii pripite. Chiar dacă sunteţi orientat spre progres, simţiţi că o persoană din colectiv vă trage în jos. Nu-i încă momentul să puneţi lucrurile la punct, aşa că înarmaţi-vă cu multă răbdare.

  Balanţă
Vă simţiţi pierdut şi abandonat. O mare schimbare are loc în viaţa dumneavoastră şi nu ştiţi acum în ce direcţie vă îndreptaţi. Chiar dacă vă doriţi să vă ajute cineva cu ceva, nu are cu ce pentru că totul depinde de dumneavoastră. Va trebui să munciţi din greu şi mai ales să înfruntaţi situaţia cu o gândire pozitivă pentru a depăşi momentul.

 Scorpion
Chiar dacă sunteţi lider înăscut, e firesc să vă mai îndoiţi câteodată. Sunteţi indecis şi vă gândiţi dacă acum ceva timp aţi făcut alegerea corectă. Situaţia începe să scârţie şi din această cauză vă puneţi unele întrebări. În loc să puneţi problema filosofic, mai bine pregătiţi soluţiile pentru că va trebui să luaţi nişte decizii.

 Săgetător
Veţi fi nevoit să reparaţi o greşeală de a dumneavoastră din trecut. Vă va fi greu să deveniţi visător sau să vă lăsaţi purtat de val. Nu este momentul. Sunteţi pus în postura în care trebuie să reacţionaţi, acum ori niciodată. Pentru a nu pierde şirul ideilor sau al evenimentelor este necesar să ţineţi o agendă sau să scrieţi într-un jurnal.

  Capricorn
Aşteptaţi ceva cu nerăbdare. Este un eveniment care se preconizează de mult să apară, dar acum se lasă aşteptat. Astăzi vă veţi gândi numai în acest sens, făcând planuri şi împărtăşindu-vă nerăbdarea prietenilor. Vorbiţi mult despre acest lucru şi vă comportaţi ca un copil agitat. Azi este o zi perfectă pentru a medita şi a reflecta asupra viitorului.
 
  Vărsător

V-aţi săturat să călătoriţi în interes de serviciu. Nu vă doriţi altceva decât o excursie sau o vacanţă. Toată ziua o să o petreceţi făcând planuri şi calculând pentru o escapadă în doi. Sfătuiţi-vă cu partenerul de viaţă pentru a nu apărea discuţii mai târziu, când îl veţi lua prin surprindere.

  Peşti
Vă veţi petrece o mare parte din timp la calculator. Activitatea de cercetare este foarte importantă astăzi. Sunteţi hotărât să nu mai lăsaţi pe nimeni să intervină în planurile dumneavoastră. Sunteţi dispus să vă apucaţi de studii, să vă înfiinţaţi o firmă sau să faceţi lucruri care le-aţi abandonat acum ceva timp. Vă urmăriţi visurile cu ambiţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS