10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă incită disputele intelectuale pe marginea principiilor sau ideilor. Chiar dacă atmosfera se tensionează din cauza părerilor contradictorii, vă place acest ritm alert pentru că vă pune mintea la contribuţie şi vă obligă să daţi răspunsuri spontane bine argumentate. Totuşi, nu vă pripiţi în luarea unor decizii sau emiterea unor păreri categorice, pentru că din discuţiile cu ceilalţi puteţi descoperi că există şi idei mult mai bune decât ale dumneavoastră.

  Taur
Speraţi permanent să apară altceva care să vă scoată din rutină, dar alternativele întârzie. Încercaţi să vă mulţumiţi cu puţin, cu lucrurile cunoscute pe care le faceţi zi de zi, pentru că deocamdată nu se întâmplă nimic special, care să vă dea alt chef de viaţă. Sunteţi nevoit să vă aplecaţi a doua oară asupra unei sarcini pe care o ştiţi pe dinafară, pentru că prima oară nu v-a ieşit bine. Vă concentraţi încă o dată şi reclădiţi totul, dar nimic nu vă motivează. Vreţi noutate!

  Gemeni
Îndoiala nu vă lasă să spuneţi sau să faceţi nimic, pentru că aveţi mereu senzaţia că cineva stă la pândă ca să vă prindă cu vreo greşeală. Preferaţi să rămâneţi pe margine, nevăzut de nimeni, decât să vi se facă reproşuri pe care nu le puteţi contracara deocamdată. Starea generală este slăbită şi atât timp cât nu apare ceva bun la orizont care să vă remonteze, lăsaţi o impresie greşită asupra potenţialului dumneavoastră. Sunteţi capabil de mai multe decât lăsaţi să se vadă, dar azi sunteţi blocat de piedici care nu pot fi depăşite.

  Rac
E greu de spus în ce pasă sunteţi azi, pentru că aveţi momente în care răbufniţi plin de energie, dând impresia că nu mai aveţi răbdare, că în clipa imediat următoare vă retrageţi în banca dumneavoastră, dorind intimitate şi linişte. Ambele atitudini pot fi potrivite în anumite situaţii, pentru că acasă e bine să promovaţi calmul şi toleranţa, în timp ce la serviciu spiritul combativ este cel mai indicat. Totul e să nu le inversaţi, ca să tensionaţi atmosfera domestică, şi să lăsaţi pe alţii să vă întreacă la serviciu.
 
  Leu
Când aveţi ocazia de a ieşi în faţă, nu staţi pe gânduri şi faceţi tot posibilul să profitaţi de şansele de afirmare. Că sunteţi sau nu cel mai bun dintre toţi, părerea despre dumneavoastră înşivă contează enorm şi cum, se ştie, sunteţi una din persoanele cu o stimă de sine foarte accentuată, nu aşteptaţi să vă roage alţii să preluaţi conducerea sau să vă folosiţi de beneficiile poziţiei dumneavoastră. Vă place competiţia, iar când scopul final este obţinerea primului loc, vă implicaţi în confruntarea de forţe sau de idei cu toată energia. E o luptă grea, dar aveţi toate atuurile să vă remarcaţi şi să fiţi primul.

  Fecioară
Nu puteţi aştepta pasiv să cadă la poartă o minune care să vă împlinească visul! Aveţi un mare plan în minte, dar numai prin efort propriu puteţi ajunge la rezultatele dorite. Nu are cine să vă ajute. Depinde numai de voinţa dumneavoastră să transformaţi visul în realitate. Aveţi toate resursele necesare unui succes de care să fiţi mândru, dar un singur lucru vă lipseşte: răbdarea. Aţi vrea rezultate imediate şi pentru că vedeţi că evoluează lent şi cu un consum imens de energie, uneori vă pierdeţi încrederea în şansele de reuşită.

  Balanţă
V-aţi împotmolit în propriile planuri. Deşi visaţi frumos şi sunteţi convins că puteţi ajunge la ceea ce speraţi, e cale lungă totuşi până ce vi se îndeplineşte dorinţa. Uneori, nu puteţi face nimic, decât să aşteptaţi momentul potrivit ca acestea să devină realitate, alteori vi se pun numai beţe în roate şi pierdeţi orice elan, deci, dacă vreţi cu adevărat ca acest plan să se materializeze, trebuie să vă puneţi în joc răbdarea şi încrederea că într-o zi veţi ajunge la capăt. Nu e un vis care să se ridice peste noapte!

 Scorpion
Gestionaţi-vă banii cu calm. Nu vă hazardaţi la primul preţ nici când vine vorba să vindeţi, nici când trebuie să cumpăraţi, pentru că se va dovedi a fi un impuls păgubos. Puteţi cheltui prea mult pe un obiect care nu merită atâţia bani, dar nici să vindeţi un obiect de preţ pe doi lei nu e o idee bună. Ori mai aşteptaţi să crească piaţa, ori îl ţineţi în rezervă pentru vremuri în care va fi mai bine preţuit. Nu deschideţi portofelul imediat, pentru că veţi regreta tendinţa spre risipă de acum.

 Săgetător
Ieşiţi în lume, simţiţi-vă bine, îmbrăcaţi-vă frumos, pentru că este o zi perfectă pentru a face furori în societate. Lumea vă va remarca acum într-o lumină nouă, combinaţia ideală de admiraţie, simpatie şi afecţiune, cu şansa unei idile sau a unei prietenii noi. Numai afară, printre oameni, puteţi atrage atenţia asupra dumneavoastră pentru că nici nu ştiţi cine vă va face curte! Puteţi cunoaşte o persoană atractivă, deosebită, faţă de care să aveţi un interes special, încât poate deveni startul unei poveşti de dragoste.

  Capricorn
Vă luaţi alături pe cei dragi şi puneţi ţara la cale pentru perioada următoare, pentru că se apropie evenimente noi şi nu le puteţi gestiona de unul singur. Fiecare are un rol în buna desfăşurare a acestor acţiuni care urmează să înceapă foarte curând şi acum aveţi timp să stabiliţi strategia în cele mai mici amănunte. Vă asumaţi anumite sarcini, partenerul are altceva de făcut şi, unindu-vă astfel forţele, puteţi construi un plan de succes. Entuziasmul investit are şi el o influenţă majoră în reuşita comună.

  Vărsător
Disputele care se mai încing azi între colegi nu merită transformate în conflict de proporţii, pentru că sunt banale diferenţe de gusturi. Fiecare are altă părere despre aceeaşi situaţie, şi din dialog se poate găsi acel numitor comun care să unească toate aceste viziuni adverse, fără să o ţină fiecare pe a lui. Nu se poate spune că are doar unul sau altul dreptate, ci adevărul e undeva la mijloc. Nimeni nu deţine adevărul suprem, nimeni nu e atotştiutor, ci din schimbul de idei atât de diferite fiecare are ceva nou de aflat!

  Peşti
Vă simţiţi bine printre oameni, cu care aveţi multe de discutat. Simţul umorului stă la baza bunelor relaţii cu restul lumii, deci căutaţi câte o vorbă bună pentru fiecare. Sunteţi liber să spuneţi ce vreţi, dar faceţi-o într-o formă amuzantă, lipsită de reproşuri. Faceţi haz de necaz, apelaţi la autoironie unde e cazul şi astfel atmosfera se menţine destinsă. Orice neînţelegere poate fi reparată cu ajutorul unei glume potrivite situaţiei, dar aveţi grijă cum o spuneţi, ca să fiţi înţeles corect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS