25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Scurte ştiri

Mihai Trăistariu – revelion în Norvegia
Artistul Mihai Trăistariu va cânta în noaptea dintre ani în Norvegia şi nu pentru români, aşa cum aţi fi tentaţi să credeţi, ci… pentru norvegieni. Cântăreţul a mai fost invitat să concerteze în Norvegia şi acum doi ani, în spectacolul „Eurovision Memory Lane“ din Oslo.
Anul acesta, în Oslo, va fi un singur revelion în aer liber, transmis în direct de televiziunea naţională – NRK. Mihai Trăistariu este invitat să susţină un concert live de 40 de minute imediat după artificiile de la ora 00.00. Pentru prestaţia sa, Mihai va primi 16.000 de euro. Singura problemă ar fi că… Mihai şi Ioana (logodnica lui) vor fi nevoiţi să petreacă restul nopţii în camera de hotel!
Artistul îşi doreşte din ce în ce mai mult să revină pe scena Eurovisionului, aşa încât apariţia sa la televiziunea naţională norvegiană, la o oră de maximă audienţă, reprezintă o promovare excelentă în cazul în care s-ar înscrie la Eurovision! Singurul lucru care-i lipseşte lui Trăistariu este piesa. O piesă-bombă, care să depăşească succesul „Tornero“!

Mariah Carey: Nick Cannon mă face să mă simt completă
Mariah Carey consideră că se simte împlinită după căsătoria cu Nick Cannon. Cântăreaţa şi-a unit destinul cu actorul şi raperul Nick Cannon în secret, în 2008. Cei doi susţin că sunt extrem de fericiţi, mai ales că se apropie cea de-a doua aniversare a căsătoriei. „Mă simt împlinită sufleteşte şi profesional, după căsătoria cu Nick. Trebuie să-ţi găseşti jumătatea, ca să-ţi dai seama ce poţi pierde în viaţă. Trăiesc noi experienţe minunate în viaţa de familie şi sunt într-o altă etapă emoţională“, a declarat cântăreaţa.
De asemenea, Carey spune că şi-a dat seama recent că iubitul ei soţ va fi un tată perfect pentru copiii săi. „El va fi cel mai bun tată din întreaga lume“, a declarat la începutul lunii cântăreaţa.

Solista trupei Black Eyed Peas a dansat cu sânii la vedere
Solista trupei Black Eyed Peas, focoasa Fergie, pe care telespectatorii MTV o pot întâlni miercuri, 6 ianuarie, la „MTV Idol“, de la ora 19.00, a avut parte numai de peripeţii la filmările musicalului „Nine“. Membrii staff-ului au avut ocazia să o vadă pe starletă în toată splendoarea sa. Cum corsetul pe care aceasta îl purta nu avea bretele, sânii artistei ieşeau la iveală ori de câte ori Fergie dansa mai zbuciumat. Designerul de costume a trebuit să îi creeze artistei un nou corset, care să o ferească de astfel de probleme. Celebra trupă Black Eyed Peas va fi prezentă miercuri, la „MTV Idol“, când telespectatorii vor putea afla detalii despre debutul şi felul în care s-a impus trupa în industria muzicală. Tot aici, telespectatorii MTV pot descoperi detalii picante din viaţa personală a artiştilor, dar şi care au fost cele mai grele confruntări cărora a trebuit să le facă faţă pentru a ajunge pe culmile succesului.

MTV aduce trei show-uri incendiare
Trei show-uri îi vor ţine pe telespectatorii MTV ţintuiţi în faţa micilor ecrane, începând cu 4 ianuarie: „My Super Sweet 16“, „Disaster Date“ şi „The Osbournes“.
De la ora 18.00, în fiecare zi, de luni până vineri, participanţii la „Disaster Date“ vor fi puşi în situaţii care mai de care mai umilitoare. „Disaster date“ îi pune în situaţii incredibile pe cei care îşi încearcă norocul în dragoste alături de un actor menit să încalce toate regulile întâlnirilor pentru a le testa reacţiile. În spatele acestui actor se află, de fapt, prietenul participantului, care a trecut prin aceleaşi situaţii umilitoare. Întâlnirea durează 60 de minute şi cel care rezistă cel mai mult timp replicilor usturătoare şi crude la care este supus va primi cei mai mulţi bani. Lanţul petrecerilor continuă cu o serie nou-nouţă „My Super Sweet 16“, începând cu 4 ianuarie, de la ora 20.00, ce va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri. Vile, piscine, castele, toate acestea sunt locaţii pentru superpetreceri date de puştii de bani gata din SUA.
Cel mai vestit show care prezintă viaţa familiei Osbourne revine la MTV începând cu 7 ianuarie, de la ora 22.00. Ozzy Osbourne, megastarul heavy metal, alături de soţia sa, Sharon, de Jake şi Kelly vor arăta cum este viaţa într-o familie numeroasă care se confruntă cu probleme mai puţin obişnuite. În schimb, Aimee, cealaltă fiică a lui Ozzy, nu şi-a dorit să apară în acest show, criticându-şi public părinţii pentru participarea la această emisiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS