14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Atmosfera se animă în mediile aglomerate, dar uneori se lasă cu ceartă, în care turnaţi şi dumneavoastră un pic de gaz peste foc. Greu ajungeţi la un consens cu restul lumii, dar nu e doar o atitudine egoistă, ci parcă toţi au ceva împotriva tuturor, deci cum să nu intraţi şi dumneavoastră în aceeaşi stare conflictuală? Certurile sunt declanşate, de fapt, de lupta pentru putere, de orgolii imense.

  Taur
Problemele de la serviciu stârnesc furtuni emoţionale majore, parcă nu sunteţi sigur de nimic din ceea ce auziţi. Doriţi să verificaţi din mai multe surse informaţiile care vă ajung la ureche, dar unde intră în joc mai multe opinii, starea de confuzie poate creşte. Dacă vă bazaţi pe ceilalţi, mai mult vă veţi încurca, de aceea e mai bine să vă bazaţi doar pe propria intuiţie şi să faceţi totul aşa cum credeţi că e mai bine.

  Gemeni
Culegeţi roadele eforturilor din ultima perioadă şi parcă deja intraţi, cu toţii, în atmosfera Sărbătorilor printr-o stare de bine care vă ajută să depăşiţi stresul de la serviciu. Discutaţi mai relaxat cu cei apropiaţi, toate supărările par să dispară. Magia perioadei acesteia v-a prins şi pe dumneavoastră. Vreţi să scăpaţi de stresul acumulat peste an şi să gustaţi din plin bucuriile Sărbătorilor care bat la uşă.

  Rac
Vă trebuie puţin curaj să luaţi o anumită decizie pe care o tot amânaţi de ceva vreme pentru că nu consideraţi că e momentul cel mai potrivit. Şi, totuşi, el a venit, dar trebuie să treceţi peste influenţele contradictorii ale celor din jur, peste autoritatea celor care încearcă să vă domine şi să vă spună încotro să mergeţi.

  Leu
Toate merg de minune, aveţi un chef fantastic de implicare în orice activitate care vă pune în valoare calităţile şi dorinţa de a vă remarca. Simţiţi că sunteţi cel mai bun, iar dacă în jur descoperiţi rivali la fel de buni, concurenţa vă motivează să daţi şi mai mult din dumneavoastră, pentru că aveţi un ţel mult prea important ca să-l lăsaţi altora. Sunteţi persoana potrivită pentru a atinge succesul într-o situaţie care necesită energie.

  Fecioară
Vă simţiţi blocat într-o situaţie fără ieşire şi, oricât aţi căuta, nu găsiţi deocamdată rezolvarea. Nu ţineţi pentru dumneavoastră ceea ce vă preocupă, discutaţi şi cu alţii, pentru că există în preajmă cineva care poate avea un sfat bun. Probabil a trecut prin situaţii similare cândva şi vă poate spune ce e de făcut, pentru a nu consuma timp preţios cu experimente inutile.

  Balanţă
Dacă viaţa de zi cu zi nu are nimic interesant de oferit, aduceţi-vă aminte de lucrurile mărunte care vă fac plăcere, pentru că ele pot umple perfect golul pe care îl simţiţi în interior. Că e vorba de pasiunile dumneavoastră de timp liber sau de plăcerea de a colinda prin magazine, că e vorba de ieşiri în oraş cu persoana iubită sau de banalul vieţii de familie, în toate puteţi găsi ceva care să vă încarce sufleteşte cu emoţii pozitive.

  Scorpion
Se ştie că intuiţia dumneavoastră nu greşeşte niciodată, iar acum vă spune că e mai bine să puneţi capăt unei situaţii în acest moment decât să o duceţi mai departe fără să vă ofere nimic bun la final. Staţi în cumpănă: să continuaţi, să vă opriţi? Ţineţi cont de argumentele pro şi contra care vi se oferă şi faceţi o alegere cât se poate de serioasă, fără a vă lăsa influenţat de rugăminţi sau de milă.

  Săgetător
Sunteţi cam trist, ceva lipseşte inimii dumneavoastră pentru a vă agăţa de acel detaliu minor care să vă mai bucure cât de cât. Sunteţi singur, dezamăgit, persoana iubită nu poate fi alături de dumneavoastră sau, dacă este, parcă nu vă mai iubeşte aşa ca altădată. Ca atare, ceva plânge în adâncul sufletului dumneavoastră. De fapt, chiar dacă partenerul vă arată cum ştie el mai bine cât de mult ţine la dumneavoastră, semnalele sale de afecţiune nu sunt cele pe care le aşteptaţi şi de aici şi dezamăgirea.

  Capricorn
Luaţi legătura cu multe persoane, daţi telefoane şi primiţi invitaţii de pretutindeni, de parcă deja se fac planuri pentru Sărbători. E posibil să aveţi de ales între două destinaţii şi să nu ştiţi pe care dintre ele să o preferaţi, de aceea trebuie să puneţi în balanţă argumentele care să vă ajute să faceţi cea mai bună alegere.

  Vărsător
Este una dintre cele mai bune perioade din acest an, când se poate împlini un vis în care aţi crezut cu tărie. Faima dumneavoastră se extinde, se aude până departe şi, prin tot ce trăiţi, aveţi curajul să spuneţi că sunteţi fericit. Poate fi şansa anului de a vă afirma, de a ajunge la ce v-aţi propus, iar decizia pe care o luaţi acum va avea efecte dintre cele mai bune în viitor.

  Peşti
Greu vă puteţi înţelege cu unele persoane care se încăpăţânează să o ţină doar pe a lor, fără a avea argumente logice în favoarea ideilor pe care le susţin cu tărie. Nu aveţi cu cine vorbi, deci nu insistaţi să vă faceţi ascultat de astfel de persoane, pentru că veţi avea impresia, pe moment, că i-aţi convins, dar ei tot cum vor fac. Aveţi de multe ori senzaţia că toţi se aliază împotriva dumneavoastră, ca atare caracteristicile acestui weekend sunt refuz, ostilitate şi contradicţii acerbe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS