14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Este bine să vă arătaţi mai tolerant în dragoste, dacă vreţi să primiţi afecţiunea de care aveţi nevoie. Astăzi veţi avea parte de un mic succes financiar. Este un moment bun pentru a rezolva posibilele conflicte din familie. Călătoria mult aşteptată va avea loc astăzi. Sunteţi deja pregătit mental pentru drum, mai trebuie doar să puneţi la punct câteva mici detalii.
 
  Taur
Banii întârzie să apară. Dacă trebuie să luaţi o decizie cu privire la un contract, nu vă grăbiţi. Acasă sunteţi sociabil, foarte darnic şi serviabil. Preferaţi să ştergeţi cu buretele subiectele spinoase decât să vă lăsaţi tracasat de ele. Persoana iubită vă surprinde într-un mod plăcut astăzi.

  Gemeni
În dragoste sunteţi cam bulversat. Trebuie să vă puneţi ordine în gânduri şi să ajungeţi la o concluzie. Pentru că aveţi un tonus de invidiat, aveţi tendinţa de a face eforturi foarte mari. Abţineţi-vă de la risipa de energie pe tot felul de activităţi care nu duc la nimic. Locul de muncă devine un spaţiu stresant astăzi. Trebuie să vă bazaţi doar pe munca dumneavoastră şi nu puteţi cere ajutorul sau sfatul nici unui coleg.
 
  Rac

Vă avântaţi în tot felul de aventuri amoroase. Partenerul de viaţă, dacă exista, nu va rămâne cu mâinile în sân. Vă vedeţi cu nişte bani intraţi în cont din senin, fără ca dumneavoastră să fi făcut ceva pentru asta. Decideţi să faceţi o schimbare în aspectul dumneavoastră fizic. Nu ştiţi dacă să vă tundeţi altfel, să vă vopsiţi părul în altă culoare sau chiar să faceţi o operaţie estetică. Până la finalul zilei veţi şti ce vreţi să faceţi.
 
  Leu
Pasionat fiind de combinaţii financiare, puneţi la punct o strategie complexă de a vă fructifica resursele. Se poate însă ca lucrurile mai simple să vă aducă mai multe venituri. O nouă poveste de dragoste ar putea să înceapă astăzi. Chiar dacă nu vă convine, trebuie să plătiţi servicii care până acum le foloseaţi gratuit. Vă adaptaţi greu la schimbări şi protestaţi întreaga zi, dar nu puteţi schimba nimic.

  Fecioară
Nativii au o zi favorabilă întâlnirilor amoroase. Se poate chiar să vă îndrăgostiţi de cineva care nu rămâne indiferent la farmecul dumneavoastră. Este bine să aveţi grijă ce mâncaţi şi să vă refaceţi forţele. Grâul poate fi introdus în dieta dumneavoastră. Amabilitatea dumneavoastră îi lasă fără cuvinte pe rivali. Chiar dacă nu veţi câştiga tot ce vă doriţi, măcar veţi schimba câteva opinii.

  Balanţă
Beneficiaţi de o mare vitalitate, ceea ce vă dă posibilitatea să terminaţi toate proiectele la care lucraţi. Nu vă risipiţi energia în activităţi inutile. Întâmpinaţi unele dificultăţi cu cei apropiaţi şi aveţi tendinţa de a face din acest lucru mare tărăboi. Păstraţi măsura. Starea de sănătate este precară astăzi. Aveţi nevoie de odihnă şi de linişte, dar totul în jurul dumneavoastră este zgomotos şi agitat. Nu găsiţi un loc în care vă puteţi reculege în voie.

  Scorpion
Partenerul de viaţă vă reproşează că-l neglijaţi. Se poate însă să fie nevoie să munciţi chiar şi în weekend. Trebuie să practicaţi un sport, pentru a face mişcare. Nu mai neglijaţi acest aspect întrucât se poate să resimţiţi curând consecinţele unei vieţi sedentare. Puneţi la punct o excursie de Sărbători şi vreţi să vă implicaţi toţi prietenii în proiect. Vă interesaţi de toate detaliile, sunaţi şi întrebaţi de preţuri, locaţii, absolut tot. Spre sfârşitul zilei se conturează proiectul final.

  Săgetător
Dacă trebuie să încheiaţi o afacere importantă, cereţi garanţii în scris. Evitaţi speculaţiile şi riscurile de orice fel. Posibilele probleme hepatice vor fi tratate cu efectele dorite, iar dacă vă aflaţi în convalescenţă, o să vă reveniţi repede.  Familia e cea mai importantă pentru dumneavoastră, tocmai de aceea renunţaţi la totul când o rudă vă roagă să-i faceţi un favor. Atitudinea dumneavoastră nu este şi pe placul prietenilor, care vă ceartă pentru decizia luată.

  Capricorn
Dacă vă doreaţi să faceţi unele transformări în casă sau în apartament, sau chiar să vă schimbaţi locuinţa, aţi putea primi nişte credite interesante. În dragoste trebuie să rămâneţi cu picioarele pe pământ. Sunteţi cu gândul doar la Sărbători şi la cadouri. Aţi notat pe o listă ce trebuie să cumpăraţi şi începeţi să mergeţi prin magazine.

  Vărsător
Aspectele negative astrale predispun la accidente cu lichide inflamabile. Staţi departe de ele sau manevraţi-le cu grijă. Daţi dovadă de un dinamism contagios, astfel încât atmosfera în familie este una pozitivă. Situaţia financiară nu este strălucită şi vă gândiţi ce aţi putea face pentru a schimba acest lucru. Vă faceţi planuri şi puneţi la cale strategii pentru a scăpa de constrângerea financiară.

  Peşti
Ziua se anunţă plină de tensiuni pe plan amoros. Evitaţi discuţiile aprinse şi nu daţi dovadă de gelozie. Trebuie să înţelegeţi care este greşeala pe care aţi făcut-o şi să nu vă gândiţi că aţi rezolvat deja totul. Dependenţa faţă de o persoană vă este fatidică astăzi. Gândiţi toate acţiunile singur şi nu mai cereţi sfatul nimănui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU