Ingrediente (pentru 4 porţii): 1 lingură ulei de măsline, 500 g carne tocată de vită, 800 g sos bolognez, 4 foi de lasagna (tăiate în trei dreptunghiuri egale), 700 g sos beşamel, 65 g caşcaval dat pe răzătoare.
Mod de preparare: Încălziţi cuptorul la 230°C. Încălziţi uleiul într-o tigaie, la foc mare. Adăugaţi carnea tocată şi căliţi-o timp de 1-2 minute. Turnaţi sosul bolognez şi fierbeţi. Puneţi câte o lingură din amestecul de carne tocată în patru recipiente cu capacitate de 500 ml (pe care să le puteţi băga în cuptor). Deasupra puneţi câte o foaie de lasagna şi distribuiţi în mod egal jumătate din compoziţia de carne rămasă şi o treime din sosul beşamel. Repetaţi operaţiunea cu altă foaie de lasagna, restul de carne şi jumătate din sosul beşamel rămas. Puneţi apoi ultima foaie de lasagna şi turnaţi restul de sos beşamel. Presăraţi caşcaval peste fiecare porţie. Acoperiţi recipientele cu folie de aluminiu şi puneţi-le la cuptor timp de 15 minute, până devin aurii. Serviţi preparatul cât este încă fierbinte.
Lasagna rapidă
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei