3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Este o perioadă activă, fiecare zi aduce ceva nou în program, senzaţii intense, planuri care vă animă, deci nu se poate vorbi de linişte. Sunteţi mereu tras în alte direcţii, provocat să vă implicaţi, dar stresul acesta nu vă deranjează – chiar dacă vă oboseşte -, ci dimpotrivă, vă stimulează spre planuri şi mai îndrăzneţe. Sunteţi cuprins de nerăbdare, de parcă aţi aştepta ceva interesant care urmează să apară!

  Taur
Sunteţi ceva mai timid sau retras, unele persoane nu vă inspiră încredere şi nu aveţi curaj să vă bazaţi pe ele, şi nici nu găsiţi cuvintele potrivite pentru a spune ceea ce nu vă convine. Norocul dumneavoastră este o prietenă care înţelege prin ce treceţi şi nu vă lasă să alunecaţi spre depresie, motivându-vă să depăşiţi impasul. Starea este cauzată şi de unele constrângeri sau lipsuri financiare sau de o teamă ciudată de nou.

  Gemeni
Visele dumneavoastră cele mai frumoase sunt susţinute de oamenii care vă iubesc şi, când vedeţi că aveţi alături persoane dragi, faceţi tot posibilul să nu le dezamăgiţi. Un scop personal poate prinde contur acum din ce în ce mai mult, dar trebuie să recunoaşteţi că şi stimulentele şi încrederea celor dragi au avut un rol în acest succes. Sufletul este copleşit de emoţie şi se poate vorbi chiar de momente de reală fericire!

  Rac
Conflictele dintre generaţii devin stresante, pentru că tinerii nu sunt de acord cu bătrânii, care, la rândul lor, uită că au fost la fel de rebeli în tinereţe. Depinde din ce tabără faceţi parte, pentru că, dacă sunteţi un adolescent cu mofturi, părinţii vor sta mereu cu gura pe dumneavoastră să deveniţi mai responsabil. Dacă sunteţi un părinte ocupat, veţi primi reproşuri din partea copiilor că i-aţi neglijat… Timpul e scurt, agenda e încărcată la final de an, iar dumneavoastră sunteţi numai unul!

  Leu
Greu vă poate convinge cineva să vă implicaţi acum într-o acţiune nouă. Sunteţi obosit la final de an şi lăsaţi zilele să treacă fără să faceţi nimic important. Nu este momentul cel mai bun pentru o iniţiativă, ci vă veţi eschiva cât puteţi să începeţi acum un drum nou: o afacere nouă, un job nou, o relaţie nouă. Sunteţi mai distant, mai detaşat de tot ce se petrece în jur, ca şi cum nimic nu v-ar atrage în mod special atenţia. Aveţi nevoie de un stimulent!

  Fecioară
Luaţi o decizie ce îşi va arăta urmările într-un viitor îndepărtat, nu imediat! Sunteţi pregătit să porniţi pe un drum nou, chiar dacă startul efectiv ar putea avea loc la începutul anului, dar acum trasaţi direcţia pe care vreţi să mergeţi. Vă pregătiţi strategia, planificaţi paşii şi visaţi cu ochii deschişi, dar fără a vă lăsa furat de iluzii. Sunteţi conştient de ceea ce depinde de dumneavoastră pentru a ajunge la scopul pe care acum vi-l propuneţi şi adunaţi informaţiile necesare din timp.

  Balanţă
Iubirea este totul pentru dumneavoastră în această perioadă. Sunteţi îndrăgostit sau abia acum simţiţi fiorii unei noi iubiri. Aveţi planuri superbe alături de partener şi nimic nu mai contează pe lume decât clipele pe care le petreceţi împreună şi planurile la care vă aduceţi contribuţia. Puteţi trăi un eveniment cu totul deosebit în cuplu, cum ar fi o cerere în căsătorie, întâlnirea jumătăţii visate, o călătorie de vis, un moment cu încărcătură emoţională profundă.

  Scorpion
Aveţi prietenii aproape şi observaţi, în faptele lor, cât de mult ţin la dumneavoastră. Nu aveţi de ce să vă mai puneţi întrebări despre ce gândesc sau ce simt pentru dumneavoastră, deoarece acum aveţi dovada clară că jucaţi un rol central în vieţile lor, deci ar fi bine să le oferiţi şi dumneavoastră aceeaşi atenţie. O prietenie se poate transforma încet în iubire, în timp ce relaţia de cuplu se ameliorează datorită prieteniei care vă leagă. Cât timp comunicaţi eficient, totul merge strună!

  Săgetător
Un eveniment pe care l-aţi aşteptat cu sufletul la gură, sperând că va fi un vis împlinit, se dovedeşte a fi mai degrabă o dezamăgire. Nu iese conform planurilor dumneavoastră şi alunecaţi de sus, de la înălţimea viselor prea mari pentru realitatea înconjurătoare. Nu cumva idealismul exagerat a creat iar scenarii fanteziste care acum se destramă? Dacă v-aţi stabili ţeluri accesibile, nu aţi mai fi atât de trist. Condiţiile nu sunt favorabile unei reuşite notabile…

  Capricorn
Planul financiar cunoaşte o decongestionare benefică, pentru că reuşiţi să mai achitaţi o serie de facturi şi datorii care vă stresau. Parcă începeţi şi dumneavoastră să mai răsuflaţi un pic şi chiar puteţi spera ca, în cazul în care vă vor mai rămâne nişte bani la dispoziţie, să vă permiteţi nişte cumpărături mai speciale. Desigur, utilul acestor obiecte va conta, nu fastul, nu aspectul şi nu preţul lor, deci fiţi cumpătat şi cumpăraţi doar ce aveţi nevoie!

  Vărsător
Visaţi la o schimbare în viaţa dumneavoastră, dar momentan vă simţiţi prins ca într-o capcană. Ceva nu merge aşa cum aţi dorit, blocajele apar la tot pasul ori din cauza unor situaţii neprevăzute care vă obligă să modificaţi totul într-o clipă, ori a unor probleme de sănătate care nu vă lasă să faceţi ce v-aţi dori. Răbdarea este cuvântul de ordine, deci nu vă grăbiţi să înaintaţi dacă vedeţi că lucrurile stagnează enervant. Mai aşteptaţi…

  Peşti
Sunteţi cam neatent la lucru, se vede că deja visaţi la perioada Sărbătorilor, şi nu mai puteţi să vă concentraţi eficient. Faceţi totul în grabă, ca să aveţi timp mai mult pentru dumneavoastră, dar această atitudine uşuratică naşte gafe. Norocul dumneavoastră este că puteţi repara toate aceste greşeli cu un dram de umor, ca un copil nevinovat, astfel încât nici una dintre problemele create să nu devină gravă. Treceţi peste piedici fluierând, cu o atitudine nepăsătoare în faţa greutăţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS