16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este o zi în care situaţia financiară este instabilă. Dacă vă faceţi toate capriciile şi nu vă gândiţi la consecinţe, lucrurile se pot agrava. În special călătoriile şi achiziţiile importante vă afectează serios bugetul. Viaţa sentimentală, însă, vă aduce satisfacţii. În cazul în care sunteţi singur, dacă există o persoană care vă place, ar trebui să faceţi primul pas.
 
  Taur
Vă cam lipseşte simţul raţiunii atunci când este vorba despre persoanele pe care le iubiţi. Este important să le respectaţi nevoia de libertate. Astăzi daţi dovadă de foarte multă răbdare. Iniţiativele pe care le luaţi acum sunt pline de succes. Dacă aveţi deja o relaţie, se poate să vă gândiţi la întemeierea unei familii.

  Gemeni
Dacă aţi avut ceva probleme în viaţa sentimentală, acum este momentul să faceţi un gest frumos faţă de partener. Chiar dacă aţi avut parte de unele succese profesionale nu înseamnă că este totul câştigat. Acasă, sunteţi ceva mai flexibil decât de obicei şi recunoaşteţi că nu aveţi mereu dreptate. Vă face mare plăcere să vă petreceţi timpul în sânul familiei.

  Rac
Evenimentele care au loc acum în viaţa amoroasă sunt de bun augur. Se poate să aveţi parte de o întâlnire importantă, dar este posibil să fie vorba şi de o despărţire. Astăzi primiţi un sprijin important şi se poate să puneţi la cale unele alianţe, care să vă ajute în situaţia financiară.

  Leu
Chiar dacă se poate ca un prieten să fi greşit, nu trebuie să-i purtaţi ranchiună. În final, vă faceţi cel mai mare rău. În activitatea profesională vă folosiţi de originalitate şi de intuiţie pentru a vă atinge scopurile. În domeniul amoros, vă interesează doar potenţialele aventuri şi idile care vă oferă senzaţii tari, fără să vă complice viaţa, însă.

  Fecioară
Nu este cazul să cereţi celor din jur să facă imposibilul. Tot ce reuşiţi este să complicaţi lucrurile. Va fi nevoie de concesii. Astăzi se ivesc oportunităţi de a face bani. Fie că veţi câştiga la jocuri de noroc, fie că vi se propune un post cu un salariu mai mare, oferta este suficient de atrăgătoare pentru a vă capta atenţia. În cuplu, aveţi nevoie de intimitate şi de complicitate, astfel încât lucrurile pe care le faceţi împreună cu partenerul de viaţă vă fac mult bine.

  Balanţă
Este o zi în care vă dedicaţi prietenilor. Se poate să vă daţi seama că în cercul de prieteni numai unii merită cu adevărat atenţia dumneavoastră, în timp ce alţii sunt nişte pierde-vară. În activitatea profesională, este important să fiţi foarte atent ce spuneţi, pentru că puteţi face gafe. În cuplu, obţineţi multe lucruri de la partener dacă ştiţi cum să vorbiţi şi dacă sunteţi binevoitor.

 Scorpion
Dacă aţi avut o mulţime de obstacole de depăşit în activitatea profesională, acum este momentul să faceţi progrese. Aptitudinile şi calităţile dumneavoastră sunt apreciate. În privinţa situaţiei financiare, va trebui să aveţi multă grijă la modul în care investiţi banii.

 Săgetător
Astăzi ar trebui să abordaţi anumite probleme care aşteaptă să fie rezolvate. Se poate să primiţi sprijinul unei persoane influente. Dacă aveţi deja o relaţie, va trebui să treceţi peste unele conflicte, care sunt mai mult sau mai puţin grave. Pe de altă parte, poate fi o zi promiţătoare, în care să luaţi decizia de a avea un copil sau să faceţi o schimbare majoră pentru viitor.

  Capricorn
Astăzi există o mare oportunitate de deschidere către o lume intelectuală sau spirituală. Vă interesează călătoriile, discuţiile, lectura, studiul şi aveţi posibilitatea să vă întâlniţi cu oameni care au astfel de interese. Viaţa sentimentală este însă aducătoare de probleme.

  Vărsător
Nu vă lăsaţi dezorientat de toate schimbările care au loc la serviciu întrucât veţi avea de câştigat de pe urma lor. Este important să vă concentraţi atenţia numai asupra lucrurilor cu adevărat importante. Chiar dacă nu sunt genul dumneavoastră, mondenităţile şi relaţiile superficiale vă amuză copios. În plan amoros, dorinţa dumneavoastră cea mai mare este să aveţi parte de stabilitate.

  Peşti
Situaţia îşi reintră în normal din punct de vedere financiar. Este o zi frumoasă şi în plan amoros, cu momente deosebite, alături de persoana iubită. În relaţiile cu restul lumii, se poate ca unii să creadă că sunteţi prea sigur pe dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS