10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Problema banilor devine stringentă zilele acestea, pentru că trebuie să mai strângeţi un pic cureaua ca să faceţi faţă tuturor cheltuielilor. Chiar dacă nu sunteţi în cel mai fragil punct al bugetului propriu, ceva vă spune că e mai bine să fiţi prudent şi să mai puneţi un ban deoparte.

  Taur
Nu reuşiţi să vă remarcaţi într-o situaţie conflictuală, pentru că întotdeauna apare altă persoană care dă pe toată lumea la o parte. Deşi aţi avea mai multe de zis, vă lipseşte puterea de convingere şi staţi în banca dumneavoastră. Aveţi un sentiment ciudat când vă daţi seama că sunteţi cel mai bun dintre toţi, dar… culmea, ieşiţi pe locul doi.

Gemeni
Aşteptaţi multe argumente şi rugăminţi pentru a vă lăsa înduplecat, preferând să păstraţi distanţa ca nu cumva să lăsaţi inima să decidă în locul minţii. Vreţi să mai lăsaţi lucrurile să se aşeze, să se sedimenteze înainte de a trage o concluzie. Ceva nu merge conform aşteptărilor dumneavoastră şi aveţi pretenţii mari de la toată lumea.

  Rac
Un succes profesional pentru care aţi muncit mult este foarte aproape de dumneavoastră. Poate fi o şansă excelentă de afirmare, o relansare în forţă după o perioadă de izolare sau de anonimat, deci reflectoarele se vor îndrepta din nou spre dumneavoastră. Poate fi chiar una dintre cele mai norocoase perioade.

  Leu
V-aţi blocat într-un punct critic al proiectelor începute şi nu puteţi merge mai departe fără un sacrificiu. Vi se cere să faceţi o neregulă, dar nu vă simţiţi în stare de aşa ceva, de aceea riscaţi să pierdeţi totul din cauza dorinţei de a face totul corect şi legal. Probabi cineva vă sfătuieşte greşit, cu intenţii clar negative, şi, dacă mergeţi pe calea pe care v-o arată, vă faceţi şi mai mult rău.

  Fecioară
Iubirea vă face să pierdeţi contactul cu realitatea, dar vă simţiţi în al nouălea cer. Nu vreţi să auziţi de probleme, de serviciu, de bani, pentru că tot ce contează acum e relaţia cu persoana care v-a furat inima. Pot avea loc evenimente dintre cele mai deosebite alături de cel drag, cum ar fi o logodnă, o cerere în căsătorie sau un weekend romantic. Puneţi mult accent pe comunicare în cuplu şi vă completaţi perfect unul pe celălalt.

  Balanţă
Parcă nu vă vine să vă distraţi alături de prietenii care vă sunt aproape pentru că gândul dumneavoastră este în altă parte. Ori aţi vrea să fiţi acum cu altcineva, în altă companie, ori nu reuşiţi să vă detaşaţi complet de grijile cotidiene atunci când vă aflaţi în societate, citindu-vi-se pe chip îngrijorarea. Unele persoane din anturaj vă ridică semne de întrebare şi preferaţi să păstraţi distanţa.

  Scorpion
Luaţi o decizie fermă de a schimba ceva în viaţa dumneavoastră. Indiferent ce anume se modifică în atmosfera de zi cu zi, o banală mutare dintr-un loc în altul va avea în timp efecte dintre cele mai bune. E ca şi cum aţi înlătura din cale un obstacol, punct de care depind multe alte etape ulterioare. Dacă acest punct slab a fost rezolvat cu bine, se vor antrena unele pe altele, pas cu pas, până la echilibrarea totală a situaţiei.

  Săgetător
Este o perioadă capricioasă, în care treceţi de la o extremă la alta foarte rapid. Acum sunteţi pe val şi vă bucuraţi de reuşite, acum alunecaţi într-o zonă sumbră, marcată de griji şi de probleme. De fapt, vinovaţi de schimbarea dispoziţiei sunt cei din jur, care au prea multe necazuri pe suflet şi simt nevoia să le împărtăşească şi cu alţii, şi vă găsesc tocmai pe dumneavoastră deschis spre astfel de destăinuiri, numai că problemele lor vă afectează.

  Capricorn
Evitaţi abuzurile financiare pentru că, dacă nu puneţi frâu tentaţiei nebune de a cheltui, aţi putea face o mare gaură în buget. Sunteţi atras ba de una, ba de alta, furaţi de mirajul cumpărăturilor, fără să vă daţi seama că depăşiţi sumele pe care vi le permiteţi. Această atitudine cheltuitoare poate cauza una dintre cele mai fragile perioade din punct de vedere financiar.

  Vărsător
Şansa de a începe o nouă poveste de dragoste trece prin calea dumneavoastră, dar depinde dacă ştiţi să profitaţi de ea sau o daţi la o parte. Atracţia pe care o resimţiţi faţă de persoana care vă face curte devine din ce în ce mai puternică, dar vă e teamă să nu fie doar un foc de paie. Vreţi ceva serios, să dureze, să ajungă departe, or, această ocazie tentantă şi frumoasă nu vă inspiră stabilitate şi consistenţă. Aveţi presentimentul că ar rămâne doar o aventură dacă încercaţi…

  Peşti
Atmosfera este apăsătoare acasă, cineva drag trece prin momente dificile şi îi impresionează pe toţi. Ori e vorba de o boală trecătoare, ori de o situaţie incertă. Cum sunteţi o fire sensibilă, vulnerabilă în momente cu încărcătură emoţională, veţi fi primul care va reacţiona la tot ce se întâmplă, alunecând spre depresie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS