Ingrediente: 500 g varză de Bruxelles (căpăţânile trebuie tăiate pe jumătate), 2 felii de bacon tăiate mărunt, 1 lingură de cimbru proaspăt tocat, sare, piper.
Mod de preparare:
Fierbeţi varza de Bruxelles în apă clocotită cu sare până când se înmoaie puţin (aproximativ 6 minute), apoi scurgeţi-o de apă. Separat, prăjiţi bucăţile de bacon la foc mediu, amestecând continuu, până când devin aurii şi crocante (2 minute). Micşoraţi focul. Puneţi varza fiartă peste bacon, adăugaţi cimbru, sare şi piper după gust şi lăsaţi totul pe foc aproximativ 3 minute, amestecând continuu. Scoateţi preparatul pe un platou şi serviţi-l, cât este cald, ca garnitură pentru friptura de porc.
Varză de Bruxelles cu bacon şi cimbru
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei