12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024

Scurte ştiri

Trupa Praf în Ochi revine pe piaţă
Trupa Praf în Ochi pregăteşte o revenire fulminantă, după o pauză de cinci ani. Single-ul care va marca acest eveniment se intitulează „Locul ei“ şi în numai trei zile de la postarea lui pe youtube a avut peste 7.000 de vizualizări din partea fanilor. Melodia reprezintă munca a şapte luni pline pentru cei trei membri ai formaţiei Praf în Ochi şi „este o piesă despre sentimente care cu greu se sting, care nu pot fi uitate, despre evenimente marcante, despre suferinţă, despre iubire şi multe alte trăiri interioare. Prin acest single nu transmitem un mesaj, ci descriem stări în care mulţi dintre noi ne regăsim“, a precizat vocalul trupei.

Green Day va lansa „Last Of The American Girls“
Green Day preconizează o lansare în forţă a single-ului cu numărul patru, „Last Of The American Girls“, la începutul anului viitor. Piesa face parte de pe albumul „21^st Century Breakdown“, considerat unul dintre succesele anului 2009. „21^st Century Breakdown“ oferă 70 de minute de muzică punk a noului mileniu, o operă rock structurată în trei acte: „Heroes and Cons“, „Charlatans and Saints“ şi „Horseshoes“.
Green Day a deschis în mod oficial ceremonia de decernare a MTV Europe Music Awards din Germania de anul acesta, fiind nominalizaţi pentru Best Live Act, Best Group şi Best Rock.
 
Placebo a câştigat Best Alternative Act
Trupa Placebo este pe cale să încheie un an încununat de succes. După lansarea unui nou album şi susţinerea unui turneu mondial pentru promovarea acestuia, cei trei membri ai trupei şi-au adjudecat premiul Best Alternative Act din cadrul MTV Europe Music Awards 2009 pentru noul album. „Battle For The Sun“, cel de-al şaselea album Placebo, este un material senzaţional, viu, universal, care marchează o nouă eră pentru o trupă care avea nevoie de o schimbare.  

Montuga cucereşte Europa
La foarte scurt timp de la lansarea noul single „All Night“, succesul trupei Montuga depăşeşte graniţele. Dacă în urmă cu un an Montuga cucerea publicul din Polonia, în prezent, Mika şi Mihai se pot lăuda cu fani din alte 17 ţări: Rusia, CIS (Azerbaijan, Armenia, Ucraina, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova,Tadjikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Republica Belarus), Ţările Baltice (Lituania, Letonia, Estonia), Vietnam şi Cambodgia. „Ne bucurăm mult că muzica noastră este apreciată şi dincolo de graniţele României şi sperăm să cucerim cât mai mult public din toată lumea“, mărturisesc cei doi.

Dorian Boguta, pasionat de echitaţie
Echitaţia, un sport şi un mod de distracţie deopotrivă, a cucerit de-a lungul timpului personalităţi din întreaga lume. Dar Dorian Boguţă, actorul de „Efect 30“, a reuşit să facă performanţă în acest sport.
„Fac echitaţie de la vârsta de 12 ani. Timp de patru ani am facut echitaţie de performanţă, am reuşit chiar să câştig premii importante. Cel mai bun eram la săritura peste obstacole. Pasiunea pentru acest sport a început dintr-o joacă. Eram în clasa a şasea şi ni s-a propus la şcoală să urmăm şi cursuri de călărit. Îmi aduc aminte că profesorul ne-a spus atunci că ne trebuie curaj, dar imediat ce m-am urcat pe cal am simţit că mi se potriveşte ca o mănuşă acest sport“, a mărturisit actorul.

Vali Rupiţă pregăteşte primul album de muzică
Vali Rupiţă, nea Fane din serialul State de România, vine cu o surpriză de proporţii pentru toţi fanii săi. Deşi este cunoscut publicului ca actor şi regizor, pentru mulţi poate fi un secret că acesta este şi un interpret desăvârşit. Cu o experienţă solidă în materie de muzică şi cu numeroase premii şi trofee câştigate, Vali Rupiţă pregăteşte iubitorilor de muzică primul său album. Materialul va conţine cântece de petrecere, tangouri şi swinguri şi va fi lansat la sfârşitul lunii noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS