Ingrediente: 500 g boabe de struguri asortaţi (albi, roşii, negri), 6 cepe mari, curăţate şi tăiate în două, pe lungime, 1 lingură de cimbru proaspăt tocat şi câteva rămurele de cimbru, 2 linguri de ulei de măsline, 1 pui întreg, sare şi piper.
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 200 de grade. Într-un castron mare, amestecaţi boabele de struguri, ceapa, cimbrul şi o lingură de ulei de măsline. Ungeţi puiul cu restul de ulei şi condimentaţi-l pe dinăuntru şi pe dinafară cu sare şi piper (preferabil proaspăt măcinat), apoi puneţi înăuntrul lui rămurelele de cimbru. Puneţi puiul într-o tavă mare şi turnaţi peste el amestecul de struguri. Daţi-l la cuptor şi lăsaţi-l până când carnea se frăgezeşte şi boabele de struguri se stafidesc (aproximativ o oră şi 10 minute). Scoateţi puiul din cuptor şi puneţi-l pe un platou. Lăsaţi-l să se răcească aproximativ zece minute şi aranjaţi amestecul de struguri în jurul lui. Într-un vas separat puneţi sosul rămas în tavă şi serviţi-l împreună cu friptura.
Pui cu sos de struguri şi ceapă
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei