12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Scurte ştiri

Hipnoza, noua metodă pentru un bust generos
Doamnele care îşi doresc un bust generos îşi pot vedea visul împlinit fără să apeleze la chirurgul estetician. Potrivit Tgcom.it, o şedinţă de hipnoză este suficientă pentru ca acestea să fie convinse că sânii lor au crescut. Autorul acestui „miracol“, David Knight, de profesie hipnoterapeut, susţine că a ajutat mai multe femei, evitând ca acestea să meargă în clinicile de frumuseţe pentru a-şi mări sânii.
„Creşterea corpului este încredinţată minţii. Controlând mintea, controlezi creşterea“, a explicat Knight. Hipnoterapeutul este atât de convins de eficacitatea metodei sale, încât a lansat şi un CD. Din câte se pare, doar ascultându-l, femeile vor constata că sânii lor au crescut cu o măsură. Metoda lui Knight a fost imediat parodiată pe internet, iar hipnoterapeutul se apără: „Nu puteţi spune că nu merge ceva dacă nu încercaţi“, şi aminteşte că a avut succes în 85 la sută din cazuri.

Evadat politicos
Un prizonier dintr-un penitenciar new-yorkez a reuşit să evadeze într-un mod uimitor. După cum informează Spiegel.de, bărbatul a avut nevoie doar de un costum şi de un comportament foarte politicos, pentru a savura din nou libertatea. Îmbrăcat la patru ace pentru a se prezenta în faţa instanţei, prizonierul a părăsit celula printr-o uşă deschisă, a mers într-o sală vecină, unde, politicos, a întrebat un paznic pe unde poate să iasă din clădire. Confundându-l cu un avocat, agentul de pază i-a arătat ieşirea. Deţinutul, care fusese condamnat pentru o serie de furturi, a mers apoi la locuinţa mamei sale, s-a schimbat şi a dispărut. „Am crezut că a fost eliberat. Era îmbrăcat atât de elegant“, a povestit mama deţinutului.

Şase locuitori în cea mai mică republică din lume
În cea mai mică republică din lume trăiesc şase suflete: preşedintele Kevin Baugh, cei doi fii ai săi şi cei trei câini ai familiei. Pierdută în deşertul american, în apropiere de Dayton, Nevada, Republica Molossia are o suprafaţă de 5,8 hectare. Aici se află reşedinţa lui Baugh, un oficiu poştal, o cabină telefonică şi un birou de turism. Moneda oficială este valora, care are imprimat chipul preşedintelui. Fondată în 1999, Molossia este un microstat, altfel spus, un stat care şi-a autodeclarat independenţa, dar care nu este recunoscut de guvernele mondiale.  

Christina Aguilera admiră senzualitatea feminină
Christina Aguilera a reuşit mereu să-şi şocheze admiratorii cu declaraţiile sale incendiare. Într-un interviu acordat recent, solista a recunoscut că preferă să se uite la o femeie dezbrăcată decât la un bărbat, pentru că formele feminine sunt încântătoare pentru ochi.
„Cred că femeile sunt fiinţe atât de senzuale. Sunt atrasă de bărbaţi. Sunt măritată şi îmi iubesc soţul şi ador ceea ce facem împreună. Dacă am de ales între un bărbat gol şi o femeie, aleg femeia. Suntem în mod natural mult mai sexy şi mult mai frumoase pentru a fi privite“, a mărturisit solista.

Tara Reid, goală pentru Playboy
După ce ani la rând a refuza propunerile revistei Playboy pentru un pictorial sexy, actriţa Tara Reid a decis să dea curs ofertei. Actriţa de 33 de ani a declarat în repetate rânduri că „nu este mulţumită de silueta ei“, acest lucru împiedicând-o să apară în astfel de pictoriale. Însă, cu ajutorul unui antrenor personal, ea a reuşit să-şi remodeleze corpul şi să scape de inhibiţii. Potrivit tgcom.it, şedinţa foto a avut loc în urmă cu câteva zile, într-o vilă din California. „Iniţial, nu a fost deloc sigură pe ea, ezitând chiar să se dezbrace. În cele din urmă, Tara a lăsat la o parte inhibiţiile“, a declarat un apropiat al actriţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU