Ingrediente: o ceaşcă de arpacaş, 2 ceşti de apă fierbinte, ulei de măsline, migdale tăiate bucăţi, o ceaşcă de arpagic, o ceaşcă de praz mărunţit, coriandru tocat, frunze de mentă tocate, o lingură de ulei de migdale sau de măsline, o lingură de zeamă de lămâie, sare, piper.
Mod de preparare:
Puneţi arpacaşul într-un castron, turnaţi apa fierbinte peste el şi acoperiţi vasul cu folie de plastic. Lăsaţi-l să se înmoaie, aproximativ zece minute. Între timp, încălziţi foarte bine uleiul de măsline într-o tigaie, la foc mediu, apoi prăjiţi migdalele timp de un minut, amestecând încontinuu, până se rumenesc. Scurgeţi arpacaşul de apă, apoi amestecaţi-l cu prazul, mirodeniile tocate, uleiul de migdale sau de măsline şi zeama de lămâie. Puneţi sare şi piper după gust, după care adăugaţi migdalele prăjite. Serviţi-l la temperatura camerei.
Arpacaş cu mirodenii
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei