18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Ia te uită!

Îngerii lui Charlie (Charlie’s Angels)
Regia:
Joseph Mcginty Nichol
În rolurile principale: Cameron Diaz, Lucy Liu, Drew Barrymore, Bill Murray, Sam Rockwell, Tom Green, Matt LeBlanc, LL Cool J
Acţiune – 2000

Cea mai periculoasă tripletă feminină din istoria aventurilor cinematografice revine în ipostaze noi şi forme şi mai apetisante. Trei dintre cele mai dorite actriţe de la
Hollywood, Cameron Diaz, Lucy Liu şi Drew Barrymore, îşi pun la bătaie farmecele într-o nouă luptă cu Forţele Răului. Numele lor de cod, „Îngerii lui Charlie“.
Enigmaticul Charlie, un şef care nu se lasă niciodată văzut la faţă, le trasează o nouă sarcină puicuţelor războinice. Ajutate de asistentul lor loial şi ciudat Bosley (Bill Murray), cele patru trebuie să-l recupereze pe geniul în ale electronicii, Eric Knox, răpit de infamul Roger Corwin.
Din păcate pentru îngeri şi pentru toţi oamenii buni din lume, Corwin şi şleahta sa de oameni răi au reuşit să spargă codul ultimei invenţii a lui Knox. Este vorba de un dispozitiv ultraperformant care poate monitoriza comunicarea prin intermediul vocii de oriunde din lume. Altfel spus, noţiunea de convorbire privată va dispărea şi Răul va pune stăpânire pe lume. În cruciada lor împotriva lui Corwin nu vor lăsa deoparte umorul şi sex-appealul. Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 7,1.

PRO TV ORA 20.30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS